LIDOT AR LIDMAŠĪNU.

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Man būs mans pirmais brauciens lidmašīnā,bet man ir šausmīgi bail no augstuma. Kā lai pārvar bailes lidojot lidmašīnā? Paldies,jau iepriekš par kādiem ieteikumiem :p
23.04.2012 19:22 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man ir riktīgi bail no lidošanas tikmēr, kamēr vēl neesmu iekāpusi lidmašīnā. Tad sadomājos par visādām katastrofām un drebinos :D Kad sākas reāla lidošana man nepatīk pacelšanās, bet par visu pārējo fanoju. Vienmēr sēžu pie lodziņa un priecājos :)
24.04.2012 07:19 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Man arī ir stipri bail, bet es neko nevaru padarīt.
Katru reizi lidostā ar mani notiek neliela histerija baiļu dēļ, pacelšanas un nolaišanas brīdī es uzvados ka dzemdētāja, bet lidošanas laikā cenšos lasīt un nedomāt par to, ka esmu lidmašinā.
Un ja, alkohols mazliet palīdz, bet ne vienmēr.
24.04.2012 08:15 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Man arī ir ļoti bail no augstuma. Vienmēr izvairījos no lidošanas, līdz vairāk to nevarēja izdarīt. Kad pienāca 1.lidošanas reize, pārbijusies grauzu tiktakus, jo kāds bija ieteicis. Lieki teikt, ka pēc tam sapratu, ka bez visiem tiktakiem ir tīri ok, ka man lidošana kā tāda iepatikās. Īpaši pacelšanās ir kaifīga, patīk izjust pāātrinājumu. :)
To, cik augsti esmu, nedomāju, jo tas ir tik augsti, ka pat nejūt bailes. Tas ir kā citā telpā ar īpatnēju un bezgala skaistu skatu pa logu, nevis augsti gaisā. Kā arī, ja lidmašīna kritīs, tad kritīs, no manis nekas nav atkarīgs, uzticos pilotiem, tāpēc nav jēgas stresot, jo, kā jau te teica, neviens gaisā nav palicis. :)
Man drīzāk lielākas bailes ir no tā, ka varētu atcelt vai pārcelt reisu. :)
24.04.2012 08:35 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Esmu lidojusi vien līdz Liepājai... abas reizesdzēru, lai gan bail nebija... vai varbūt nepalika bail jo biju jau iedzērusi :D
24.04.2012 08:58 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Man ļoti patīk lidot. Nav ne baiļu,ne uztraukuma, ne ausis krīt ciet,absolūti perfekti. Vienmēr sēžu pie loga,uzlieku mūziku uz ausīm un izbaudu.
Pirmais lidojums gan man bija šausminošs. Man tāā reiba galva paceļoties un nolaižoties,ka nezināju,kur likties. Pēc tam jau augšā viss kārtībā. Un pēc tam tas pats viss lidojot mājās....
Pēc tās pirmās reizes nozvērējos,ka nekad mūžā nekur vairs nelidošu,bet tagad absolūts miers un nekādu problēmu.
24.04.2012 11:19 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
es sev ieskaidroju,ka braucu ar autobusu un viņš baigi kratās :D
bet vispār man patīk lidot :)
24.04.2012 11:22 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
lasu jūsu piedzīvojumus,nu interesanti :)
pirmo reizi sanāca lidot ar kolēģi, viņa sēdēja otrā lidmašīnas galā,tad bija liels satraukums, bet bija agrs un man nāca miegs.
nākamā reize bija gandrīz 4 stundas,mazliet par ilgu likās,bail nebija,tikai nosēšanās bija bailīga,jo starp kalniem un mazliet kratīja lidmašīnu.

tagad nevaru vien sagaidīt kad būs jālido :)
24.04.2012 11:41 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
1x dzīvē esmu braukusi ar ļoteni...un vairs negribu un netaisos kāpt kaut kādās tam līdzīgās uzpariktēs.
mums vēl "paveicās",jo lidojām cauri negaisa mākonim...man jau likās,ka pēdējā stundiņa klāt. viss rīb, klab, visi sačuksātas...gaisā jūtama tāda panikas smaka...
esmu pārvietojusies gan ar kuģi, gan helikopteru, gan vilcieniem, bet nu ļotene bija visdrausmīgaka...
24.04.2012 11:44 |

Reitings 103
Reģ: 23.05.2010
1) Viss ir galvā, ja iestāstīsi sev, ka ļoti bail, tad arī baidīsies!
2) Kā Tu zini, ka Tev ir bail lidot, ja tā būs Tava pirmā reize?....he he he
tas galīgi nav tā, it kā Tu kāptu pa trepēm, bez margām
3) Jo biežāk lidosi, jo lidošana Tev sagādās mazāku diskonfortu
man dēļ darba jalido vismaz 12 reizes gadā un tagad tas patiešām ir kā braukt ar mašīnu jau:)) nav nekāda extra vairs:(
24.04.2012 11:53 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Man arī ir bail no augstuma, bet lidošana ar lidmašīnu ir pavisam cits augstums un pavisam citas izjūtas. :) Redzēsi-iepatiksies. :) Es esmu atkarīga no lidmašīnas pacelšanās-dikti patīk tās sajūtas. :) Un, ja sākas gaisa bedres, tad vismaz kāda jautrība visa lidojuma laikā. :) No lidmašīnas nokrišanas nav jābaidās. Tikpat labi autobuss arī var iekļūt smagā avārijā. :)
24.04.2012 11:59 |

Reitings 74
Reģ: 23.01.2012
Man pirmais lidojums vispār bija uzreiz 13 stundu garš! Lieki piebilst, ka no uztraukuma nezināju, kur likties, man pat vēdergraizes piemetās un likās, ka viss mans lidojums beigsies lidostas tualetē :)) Tagad lidoju bieži, it kā patīk, bet satraukums tomēr ir. To satraukumu cenšos pievarēt ar nedaudz alkoholu (jau pēc muitas zonas iziešanas), un, ja garāks lidojums, tad cenšos iemigt vēl pirms pacelšanās, vai lasīt kādu superinteresantu lasāmvielu.
24.04.2012 12:21 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Priekš manis tāds pats transporta līdzeklis, kā visi pārējie. Arī piekrītu Rene - gaisā vēl neviens nav palicis! :D Bet, ja tā nedaudz nopietnāk - ja ir bail no augstuma tādēļ, ka šķiet nepatīkama tā sajūta, ka atrodies ļoti augstu - varbūt pamēģini kādas zāles pret sliktu dūšu, pajautā aptiekā, varbūt Tev var iedot kādas, kas pie reizes nomierina nervus. Ar alkoholu labāk aizrauties nevajag, atrodoties augstu gaisā, daudz ātrāk sareibst un var palikt slikti (visu kaut ko ir gadījies redzēt). Un atceries, ka lidmašīna ir pats drošākais transporta līdzeklis (rēķinot procentuāli, cik lidojumu notiek, un cik reti notiek nelaimes gadījumi) :) P.S. Inked girl, tļāk nelasi - bet, ja kāda gadījumā vēlas pierakstīt, ka, ja gadījumā kkas tomēr notiek, tad aviokatastrofā ir mazākas iespējas izdzīvot nekā, teiksim, autoavārijā - es zinu, es tikai negribēju baidīt meiteni :D
24.04.2012 13:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits