Mans puika piedzima oktobrī, trīs dienas pirms noteiktā laika.
Par solāriju - nu nav solārijs labs ne sievietes, ne bērna veselībai. Kāpēc riskēt un domāt -gan jau viss būs labi? Pēc tam pašām mocības būs, jo ne jau uzreiz tādas lietas atspoguļojās bērna veselībā, bet tikai gadu laikā, un tad jau, protams, neienāk prātā, ka tas varēja būt solārijs.
Par dzeršanu un pīpēšanu - es arī nezināju, ka esmu stāvoklī līdz pat 2 mēnešiem, jo nebija pamata uztraukties, arī MR bija kā nākas, lietoju gan alko, gan cīgas. Jūtu, ka pīpējot bieži sliktu dūšu uzmet, un bija liela nepatika pret dūmiem, tolaik domāju - vīruss - visi tajā laikā mocījās ar Rottu. Kad uzzināju, uzreiz atmetu, nebija man nekāda domāšana vajag vai nevajag, man tas likās pats par sevi saprotams. Atteicos no visa kaitīgā - čipsiem, limonādēm, pat kožļenēm. Coli visā grūtniecības laikā dzēru vienu reizi, jo nenormāli sagribējās. Arī alu nobaudīju - pāris malciņus.
Vasarā nebija viegli, jo bija karsti un grūti kustēties, mīļākais laiks, kad gāju ārā bija vakars, tad reizēm nostaigājām pat 4km līdz 3iem naktī. :D Pārcēlos uz laukiem, dzīvojos pa svaigu gaisu. Bija grūti atteikties no tik ierastām lietām - sauļošanās, tusiņi, trakas naktis. Bet tagad man ir priekšā vēl viena vasara, kuru es izbaudīšu pilnībā, nekaitējot savam bērnam. :)