Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Griledieni, edieni pie dabas

 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Sveikas,

kaadi ir jusu iecieniitakie gardumi, kurus grilsezonaa cepat uz uguns, ko neceptu piekozhat vel klat?

:)
22.04.2012 22:02 |
 
Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Baklažāni, kabači, paprika un varbūt vēl kādi dārzeņi, kurus esmu piemirsusi. Tam pa virsu - siers, kurš forši izkūst gatavojot folijā. Gaļu neēdu, tādēļ šādas alternatīvas.
22.04.2012 22:05 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
es parasti grillēju zivis, gaļu ļoti reti ... un garneles ir ideāli grillēt, astoņkajīti arī .. uzkožamie - man patīk tradiconāli daudz dārzeņi, bet dārzeņi tīrā veidā, bez nekādām mērcēm .. ļoti patīk eksperimentēt un vīģu sezonu laikā grillētas zivis iet lieliski kopā ar svaigām vīģēm nedaudz pārkaisītām ar sadrupinātu fetas sieru.. mmm dievīgi :)
22.04.2012 22:08 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Marinēti vistu spārniņi, vai cūkgaļas šasliks, follijā ietīta zivs ar dažādiem dārzeņiem. Bieži klāt uztaisu dārzeņu plati ar mērcīti.
22.04.2012 22:09 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kartupelis, gatavots follijaa uz grill ar kreejumu un sviestu, visaadi marineeti daarzenji, svaigi tomaati, gurkji, seenes, salaati.
22.04.2012 22:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits