Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

syoss

Reitings 275
Reģ: 02.12.2010
Sveikas. :)
Tātad vakar nopirku Syoss matu krāsu tonis 9-5. Pērļu blonds. Varbūt varat padalīties pieredzē ar syoss matu krāsām, un it īpaši blondiem matiem? Jau skatījos dažas diskusijas par to, bet tur nebija tieši par blondiem matiem. Ā un tikai šodien izlasīju, ka nedrīksts krāsot ja ir kādi izsitumi uz galvas vai sejas ādas. Bet vai tad var lietot ,ja ir dažas pumpas?
22.04.2012 16:58 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Kādēļ vispirms nopērc matu krāsu un pēc tam tikai sāc lasīt konkrētā produkta atsauksmes?

Syosam ir kā ar visām matu krāsām, it īpaši Drogās nopērkamajām. Ja esi alerģiska, nevajadzētu lietot arī tad, kad ir pumpas, bet ja neesi, tad uz priekšu.
Un patiesībā no tev vēlamā gala rezultāta ir ļoti daudz kas atkarīgs ne tikai pati matu krāsa. Tādēļ, ja kāda cita ieteiks vai tieši otrādi - neieteiks, tev var sanākt pavisam citādi. Atliek vien krāsot un pašai skatīties.

Veiksmi!
22.04.2012 17:06 |

Reitings 275
Reģ: 02.12.2010
Kad biju veikalā tikai atcerējos,ka vajag nopirkt matu krāsu un pēc apraksta likās jau labs. Bet takā man nav ideāla redze tikai kārtīgi mājās izlasot konstatēju ,ka varbūt var nederēt. Tāpēc jautāju par tām pumpām. ;)
22.04.2012 17:10 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nekad neesmu pētījusi vai man ir izsitumi uz galvas ādas :D
Bet man liekas, ka šīs firmas krāsas nav tās labākās, bet nu katram savs.
22.04.2012 17:14 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
uz atsauksmēm mazāk vajadzētu skatīties, jo ar krāsām katram ir individuāli. iznākums katram arī ir individuāls. par matu krāsām gan tā negribētos teikt, ka visas drogās nopērkamās ir vienādā līmenī :) man vislabāk patīk Loreal casting creme gloss, maksā arī, bet ir superīgi toņi, iznākums, kad matus vēl krāsoju, bija vienmēr max tuvu kā uz paciņas un tā krāsa ir bez amonjaka, esmu vienmēr bijusi starā par mazo kondicionierīti , kas nāk klāt, šīm matu krāsām, vienkārši ideāls ar ļoti patīkamu smaržu, pietam :) vēl, nākamā, kas ir lietota un likās tīri ok, arī bez amonjaka, bet no ļoti lētā gala,bija garnier rozā kastītēs.. arī tie paši iemesli, kad bija agrāk saknes jāpiekrāso, vienmēr ņēmu tieši šo, jo casting krasai varēja ļoti labi pieskaņot.
22.04.2012 17:37 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
par matu krasu nepateiksu,bet sampuni un kondicionieri man syosam nepatik!!! :D
22.04.2012 17:43 |

Reitings 59
Reģ: 25.03.2011
Vienreiz nopirku blondu toni, bet noteikti šo krāsu nekad vairs nepirkšu sanāca ļoti dzelteni. Syoss produkcija nepatīk, bet zinu daudzus kam patīk. Ja ir izsitumi uz galvas tad nedrīkst krāsot ar nevienu krāsu, bet pirms tam var iztaisīt to alerģijas testu nezinu vai syoss ir tāds, bet vajadzētu būt. Piekrītu midnight_rose, casting creme gloss ir ļoti labas.
22.04.2012 19:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)