Mums vasara pilnaa sparaa!Aizdomaajos par kaut ko jaunu siis vasaras garderobee!Skatos ,man skapii tikai viss balts ,kreemkraasas ,melns,peleeks!Mana miilaakaa kraasa noteikti ir sampaaniesa!
Diivaini ,ka pilniigi nekas nav pukains,spilgtos tonos!Kaa ar jums?
Gerderobē ir daudz pelēko, brūno, melno,zilo toņu. Bet tās noteikti nav manas mīļākās krāsas.
Praktiski nav nekā sarkanos un dzeltenos toņos, nepatīk. Bet nesen noskatīju veikalā dzeltenu žaketi, kuru noteikti iegādāšos, vajag kaut ko spilgtu vasarai! :)
šosezon esmu absolūtā sajūsmā par rozā/oranžā salikumu. Patīk zilie toņi, nude, smaragdzaļš. Mazāk patīk pasteļtoņi.
Mana mīļākā krāsa ir dzeltena, tāpēc, ka tā asociējas ar sauli, siltumu, pozitīvismu, pašai nav apģērbu dzeltenā krāsā, bet ceru kaut ko pašūt :) ļoti patīk arī koraļļu, koši zila, pelēka, bēša, zaļa, balta.
Ziemaa/rudenii bija topaa man navy blue un melns,peleeks paarsvaraa..
Kraasas pashas par sevi miiljaakaas ir -peleeka,rozaa(taada sarkanrozaa-arbuuza) ,navy zils,zalja.
Shiis kraasas arii paarsvaraa lietoju apgjeerbaa. Vasaraa iipashi patiik maxi kleitas,iipashi peleekaa kraasaa ar baltu,piemeeram. Un taada miiljaakaa kraasa shobriid liekas zaljaa..
Kas man nekad nav paticis-pumpainie raksti,nezinu kaadeelj.