Čau meitenes,
Esmu studējusi šajā programmā un labprāt padalītos ar pieredzi.
Nomācījos gan vienu pusgadu, jo sapratu, ka šī programma vēl nav pārdomāta un studentiem kas to pabeidz NAV perspektīvas. Mēs prasījām kursa vadītājai, blondai kundzei ms. K , par ko mēs pabeidzot šo moduli varam strādāt viņa atbildēja, ka iespējams par sekretāri, labākajā gadījumā par tulku. Padomājiet pašas, tu iegūsti dalītas zināšanas valodās un biznesā, galu galā esi viduvējība.
Franču valodas pasniedzēja jau pirmajā lekcijā visiem atklāti pateica, ka LU ir melnie konti utt., jo studenti tik lielu naudu maksā, bet pasniedzējiem smieklīgas algas, ka jāguļ teltī pie LU un, kur šī nauda atspoguļojas? Bija neapmierināta bezgala un mēs neizpratnē par to vai tiešām atnācām uz franču valodas nodarbību.
Sapratu, ka maksāt par šīm studijām ir ārprātīgi sāpīgi, ja vien tu jau zini par ko nākotnē strādāsi un kā izmantosi šajā kursā iegūtās zināšanas. Personīgi aizgāju no LU projām jau pēc pirmās sesijas, nomainīju augstskolu kuru tulīt jau pabeigšu un nudien tas bija labākais ko izdarīju, jo šobrīd strādāju labi atalgotā darbā, kur man kolēģe arī uzsāka LU šo Moderno valodu un biznesa studiju kursu, tieši tāpat saprata, ka ļoti nejēdzīgi un nomainīja skolu.
Vēl viena paziņa, kas šobrīd arī ir šo studiju pēdējā kursa studente skumji stāsta cik neatsaucīgi un nesasniedzami ir pasniedzēji, un pārdzīvo par to, ka maksā par šādu attieksmi.
Ja tu esi perspektīvs un objektīvs cilvēks, sapratīsi, ka šādas dalītas zināšanas, kas slēpjas zem skaisti nospodrināta nosaukuma, nav tā labākā izvēle. :)
Bet protams, ir arī cilvēki, kas ir apmierināti, es laikam biju daudz ambiciozāka un man nepatika, ka esmu tikai staigājoša naudas zīmīte šajā iestādē!
Veiksmi jums! :)