pauutijumi no kjiinas

Reitings 190
Reģ: 29.01.2009
draugs man pasuutija kurpes. izradas pa mazu. gribejaam suutiit atpakalj, tachu kad nosutijaam e-pastu arprobleemu, vinji atrakstija ka nepienjem atpakalj, jo ja suutishanas laika kurpes tiks sabojaatas, vinji nevarees vinjas pardot talak.. tachu vinju majaslapaa - noteikumos ir atrunaats, ka vinji pienjem sutijumus atpakalj, bet naudu gan neatgriezj...tikai apmaina preci. tas mani apmierinaatu, jo velos tikai samainiit izmeeru..
tad draugs vinjiem rakstija kapec nevar ja jau vinjiem majaslapa in maldinosha informaacija, un nu vinji vairs neatbild. ja vien kompaanija butu latvija vai ES apmeram zinaatu kur suudzeeties .. bet tas veikals http://www.cheapnike4sale.com/ ir no kjiinas laikam, kaut gan majaslapa nevaru atrast adresi, bet paka naaca no kjiinas..
varbut zinaat ka es vareetu dabuut savas kurpes manaa izmeera, varbut kadai ir bijusi lidziga situaacija. un varetu ieteikt ko man darit shajaa situaacijaa..
19.04.2012 23:50 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
chuksene! :D
20.04.2012 15:15 |

Reitings 10
Reģ: 20.04.2012
Tu lasiiji vismaz contactu info ? :D Tur nav pilniigi nekaadu kontaktu tik vien kaa contact form ;) Puse mofelju kas tur ir nike nekad nav bijusi ;) Plus vai tieshaam shaads teksts tev iedvesh uzticiibu ar tik daudz kljuudaam ? :D

We accept Visa Card ,Master Card,Paypa ,Western Union, Bank Transfer(TT) and Money Gram, and Here are the details:

1).If you choose the Visa Card and Master Card , you can pay directly on line.

2). If you chosse the Paypal as your payment Method, pls inform us , so that we can send you our paypal ID, because we do not have paypal option in our website .

3). Transfer via. western union. (1-2 hours)
If you have any questions,please kindly Contact US.

E-mail:[email protected]

Es briinos ka Tu vispaar ko sanjeemi :D
20.04.2012 22:25 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
āzijas izmēri neatbils ES! lol
20.04.2012 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits