Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Testosterons

Reitings 163
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars!

Ginekoloģe nosūtīja uz hormonu analīzēm un uzrādās pazemināts testosterona līmenis. Salasījos internetā visādus šausmu stāstus, to, ka tas ietekmē auglību, noved pie osteoporozes, ietekmē libido utt. Tagad padomājot patiešām jāsecina, ka seksu man nekad sevišķi nav gribējies, svarā arī nekādi nevaru pieņemties kaut gan apetīte ir liela un citas nianses, kuras nebiju ņēmusi vērā. Nezinu gan, vai tas ir no tā, ka organismā trūkst testosterona, bet vienalga esmu uztraukusies. Pirmdien došos pie savas ginekoloģes, lai risinātu šo problēmu, bet gribētos dzirdēt pieredzi no tām, kas saskārušās ar to pašu - vai izrakstīs hormonālo kontracepciju vai kādus citus medikamentus, un vispār kāda ir jūsu pieredze šajā jautājumā?
19.04.2012 22:12 |

Reitings 163
?
19.04.2012 23:12 |

Reitings 431
Man bija (ir?) tieši pretēja problēma - paaugstināts testesterona līmenis organismā. Atklāja to brīdī, kad sāka krist pastiprināti mati. Izrakstīja hormonālo kontracepciju. Nelietoju un recepti izmetu miskastē.
Nu jau gadus 3, nelietojot neko, mati aug griezdamies un nekādas sūdzības vairs neizjūtu. Bet paaugstināts viņs man ir joprojām.

Vienīgais,ko varu pateikt, ja sāksi dzert hormonus, tad tie palīdzēs tikai lietošanas periodā un pēc tam atkal viss būs pa vecam, kad pārstāsi lietot. Secinājums - jādzer visu mūžu. Šī iemesla dēļ un arī lai nesajauktu savu vielmaiņu nemaz tās zāles nepirku.

Un vēl - pieturos pie uzskata, ka visas slimības rodas no ikdienišķām problēmām, ilgstošiem negatīviem faktoriem. Es sakārtoju savas attiecības, sāku sportot regulāri un neuztraukties par darba lietām ārpus darba laika, un atsāka augt arī mani pati un citas veselības problēmas izzuda :)
19.04.2012 23:29 |

Reitings 368
Reģ: 12.04.2011
Man arī ir pretēja problēma, bet nevis testosteronu, bet citu vīriešu hormonu, dzeru Diānu un, liekas, simptomi sāk pazust. Bija matu izkrišana, pumpas pa visiem vaigiem, kā arī pastiprināta matu augšana visās pārējās vietās :D Nezinu gan ko dara, ja pa maz.
19.04.2012 23:41 |

Reitings 163
Pārējie vīrišķie dzimumhormoni man ir normā, izņemot šo te vienu. Varbūt nekas traks tas nemaz nav.
19.04.2012 23:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits