Redz' kā es uz dullo trāpīju, tad jau man arī 4. :D Tad es iesaku pamēģināt atsevišķus modelīšus, piemēram 80C vai 80D - apkārtmērs tāpat normāli der, bet tieši bļodiņas ir lielākas. Vismaz pēdējos, ko esmu mērījusi no 75D, viss veļas pāri un spiežas pa malām :D Bet 80D ir tiešām super labi un nekas neberž un pāri malām nekāpj! :)
kad būs diskusija par biksīšu izmēriem un to,cik pelna mūsu draugi un ko mums pērk?
šis viss liekas bezjēdzīgi.
vēl es gribu zināt kāds katrai dators,pa cik, kāds fēns,pa cik, kādas dārgākās kurpes un somiņa.
Puiši mērās krāniņiem, meitenes - bļodiņām! :D
Bet vispār uztvēru to kā saucienu pēc palīdzības, kur atrast derošu veļu.
ā, un iesaku paskatīties "Laumas" outletā (tajā, kas "Olympia") - nesen nopirku skaistu veļas komplektu zem 10Ls.
man ir 75e un vispiemeerotaakos, eertaakos kruushturus iegaadaajos no victoria secret. ar to vismaz paskriet varu un nekas neleekaa. nav no leetaakajiem, bet toties bez probleemaam mazgaaju veljasmashiinaa un peec tam lieku zaaveetaajaa.
pati esmu gara un tādas masīvākās ķermeņa būves, gurni plati un krūškurvis liels. man ir 85A un neteiktu, ka tas ir galīgākais dēlis.. iespējams, krūškurvja lielums to kompensē :D bet, nu, protams, ļoti vēlētos vismaz C, bet sapņot nav kaitīgi! :D