Izlaiduma kleitas

Reitings 54
Reģ: 24.08.2009
Par cik drīz būs izlaidums, vēlos uzzināt kuros veikalos jūs pašas pirkāt izlaiduma kleitu vai arī jūs jaut kaut kur esat redzējušas kleitas? Vēlams Rīgā, kleitas garums nedaudz virs ceļa un vienkārša bet ar kādu odziņu.
18.04.2012 19:08 |

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
Es uzskatu, ka izlaidums ir lielisks iemesls, lai uzpucētos. Dzīve ir tikai viena, un tā būtu vinmuļa un garlaicīga, ja tiktu laistas garām visas iespējas skaisti un īpaši sapucēties. Ieteiktu dažām foruma dalībniecēm mazāk pievērst uzmanību, kā izskatās citi, un veltīt savu uzmanību savai neatkārtojamajai personībai, jo tā vin šķiet, ka tiek baroti savi kompleksi, mēģinot visus saukt par nepieaugušiem un vulgāriem.
02.06.2012 11:46 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Es arī uzskatu, ka izlaidums ir svinīgs pasākums, kur ir jāpucējas. Bet, ar mēru!
Tikai diemžēl daudzas nespēj pareizi uztvert komentāra jēgu, jo nekur nebiju rakstījusi, ka visi ir nepieauguši un vulgāri.
Ieteiktu izbeigt komentāra jēgas pārfrāzēšanu un iemācīšanos izlasīt un saprast to, kas ir uzrakstīts, nevis ieraudzīt kategorisku viedokli un uzskatīt, ka tā autors ir kompleksains, augstprātīgs, visus sauc par muļķiem, vulgāriem un nepieaugušiem.
02.06.2012 11:53 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Un Spotorno - pilnīgas muļķibas Tu tur runā, sieviete ir sieviete, un es uzskatu, ka katra sieviete ir princese, tāpēc es vienmer uzskatīšu, ka sivietei jābūt skaistai un sakoptai vienmēr, un kapēc gan uz īpašāku dienu,kā piemēram, izlaidums, nesapucēties vēl skaistāk, jo tomēr, jo vairāk svētku, īpašu dienu jo dzīve rožaināka :) Un kāda starpība - izlaidums pēc 9. 5. 12.klases, maģistrs, bakaulaurs vai vēl kas cits, es vienmēr tādiem pasākumiem pagatavošos īpašāk, piemeklējot un piedomājot ko vilkt. Ta pat arī savus bērnus kaut vai uz bērnu darza pirmo dienu vai skolas gaitas sākot vai jeb kurā citā īpšākā dienā sapucēšu un pati arī sapucēšos un gribēšu , lai arī vīrs ir sapucējies :)
02.06.2012 12:08 |

Reitings 1602
vasaras_beerns, nu ļoti labi, dari tā! Kur problēma!? :) Vai tad es lieku tev mazāk pucēties un nebūt vulgārai, ja tu gribi pieņemsim būt vulgāra?! Es izteicu savas domas, savu viedokli!

Fakts pats par sevi: es taču ikvienā diskusijā nesāku atbildēt uz kāda lietotāja komentāru, kura viedoklis nesakrīt ar manu! Es nekad vēl nebiju rakstījusi pati pirmā nedz Lou, nedz Līvai&co, ka viņas raksta muļķības utt.
Es cienu jūsu viedokļus pat tad, ja tie nesakrīt ar maniem uzskatiem un nesāku kaut kādās diskusijās pārmest par to, ka redz Līva uzskata tā, bet Lou tā...

Interesanti vispār, ka tieši manus uzskatus jūs tā pamanat un gribat strīdēties pretī, lai gan man jūsu viedokļi (ja vien nesākat adresēt tos man) itin nemaz neinteresē! :)

Lai jauka diena!
02.06.2012 12:13 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
a ko Tu strīdies pretī Spotorno, ja jau cieni musu viedoklus? :D Cieni klusibā :D
es necienu tizlus viedoļus, tāpēc strīdos pretī un izsaku savu viedokli, ko es gan tiešām cienu :D
Un es zinu, ka es nekad nebūsu tas cilvēks, kam visa pasaule liksies laba, visi cilvēki kā unikāli indivīdi un es visus pieņemšu ar ''katra īpatnībām un trūkumiem'' , puse man liekas nepieņemami. Tāpēc laikam man dažreiz ir grūti dzīvot jo es dažreiz vnk nespēju saprast citus un pieņemt viņus.
Bet nu, viss, šajā jautājumā nav ''jālej asinis'' te tiešām - katram savs.
Tā kā Tu dari un darīsi kā pati gribēsi, es darīšu un dzīvošu kā es gribēšu un arī parējās meitenes darīs to kā pašas katra gribēs :)
02.06.2012 12:25 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Spotorno, man ir gana neapgāžams un kategorisks viedoklis nopietnos jautājumos, bet izlaiduma kleitas pie tā nepieskaitās. Esmu jau te diskutējusi par visādām "sāpīgām" tēmām, piemēram topa augšgalā noteikti ir seksuālā orientācija un tepat nesen - veģetārisms. Jo jā, tas ietekmē sabiedrību un tas man šķiet būtiski. Vai piemēram, feminisms un sieviešu tiesības man liktos mazāk aktuāls mūsdienās, bet tomēr vēl svarīgs temats. Tas ko katra velk mugurā, pardon, bet es netaisnojos, es tiešām gribu lai cilvēki ir dažādi un izpaustos dažādi, es nevēlos visus padarīt vienādus. Diemžēl, esmu cosmo.lv manījusi daudzas meitenes, kuras nejūt robežu starp "mans viedoklis" un "es gribu lai visi dara tā, kā es" īpaši tēmās, kas ir absolūti maznozīmīgas un neietver sevī neko nopietnu. ;)
02.06.2012 12:29 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Vispār jau Līva pamana arī citus viedokļus...šeit ir pietiekoši daudz meiteņu, kurām esmu pirmā rakstījusi, ka nepiekrītu. Vispār šaubos, ka daudz ir tādu, ar kuru mums nebūtu gadījusies viedokļu apmaiņa...
02.06.2012 12:30 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pie tam, es tā arī nesapratu kur ir tie daudzie, biežie gadījumi, kad meitenes izskatās vulgāri. Manos izlaidumos tā nebija, nevienā citā arī neesmu redzējusi. Ja tā būtu tendence, varētu runāt un diskutēt. Savukārt, ja kāda pucējas kā Keita Midltone, tās tiešām ir tikai viņas tiesības un izvēle. Pati Keita neko nozīmīgu nav izdarījusi dzīvē, kā vien apprecēja pareizo vīrieti, līdz ar to, jebkura parasta vidusskolas absolvente, ja grib, tad var tāpat sevi pasludināt par otro Keitu. :D
02.06.2012 12:33 |

Reitings 1602
Da man jebkurās diskusijās ir pilnīgi vienalga, ko un kā kāda lietotāja raksta, mani tas neuztrauc vai viņa grib visus padarīt par vienādiem, vai tieši otrādāk - atbalsta visatļautību un anarhiju. Un man ir vienalga kāda veida diskusija tā ir - par veģetārismu vai par lupatām. Es vispār te nāku komentēt, lai socializētos daudz maz latviešu vidē, tā kā esmu atrauta no savas dzimtenes. Ja vien kāda nesāk atbildēt uz manu komentāru vai nepiemin niku, ir tikai daži lietotāji, kuru komentārus es daudz maz lasu. Visās pārējās diskusijās es vispār nelasu komentārus, bet uzreiz atbildu par tēmu.
Meitenes, ja kādai ir ļoti liela vēlme ar mani padiskutēt, rakstiet privāti, noorganizēsim :)
02.06.2012 12:37 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
es pirku peek&cloppenburg. (pirms gada)

spotorno, es neapskaužu Tevi par tik izteiktu tuneļa domāšanu.
02.06.2012 15:22 |

Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
pamatskolas un vidusskolas izlaidumiem pirku kleitas.
augskolas izlaidumam izdomāju šūt. atradu jau kādu gribu. pirmdien braukšu pie šuvējas :)
02.06.2012 15:35 |

Reitings 1602
Shyvana, tādā gadījumā es arī neapskaužu Tevi ar Tavu tuneļa domāšanu, ja Tu kaut ko tādu bezsakarīgu atļaujies rakstīt.
02.06.2012 18:29 |

Reitings 1
Reģ: 06.06.2012
http://fotki.lv/ru/Kira213/864033/ Varu piedavat dazas kleitas ja kadam interese,nekas ipasi grezns,bet simpatiskas.
06.06.2012 19:40 |

Reitings 8
Reģ: 31.03.2013
Visvieglāk protāms ir internetā, lielāka izvēle, nav nekur jāiet... Pati pirku http://klerr.lv, varu ieteikt! VIņiem arī veikals ir kur var piekaikot pēc tam!
31.03.2013 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits