Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Astroloģija

10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Vai kāda no jums ir bijusi pie vēdiskā astrologa un grib padalīties ar pieredzi? Pati esmu bijusi tikai pie rietumu astroloģēm, bet drīzumā vēlētos apmeklēt vēdisko. Kaut arī austrumu kultūra saista, ir tas stereotips, ka rietumu astroloģija ir precīzāka, konkrētāka. Vai arī tās tikai manas iedomas?
18.04.2012 15:13 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vēdiskajā pasaules skatījumā ir citi principi. Daļa sakrīt ar to, kā mums ir pierasts, daļa ne tuvu.
Pie vēdiskā astrologa neesmu bijusi, bet nevar jau tā pateikt - tas ir precīzāks, tas nē. Ir vai nu sakritības ar mūsu skatījumu un ejamo ceļu vai ne tik ļoti.
18.04.2012 15:20 |

10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Par precizitāti es to biju domājusi tā - man ir licies, ka rietumu astroloģijā viss tas konsultācijas rezultāts ir mazāk atkarīgs no astrologa interpretācijas, jo viņš jau stāsta par to, ko redz planētu stāvokļos utml. Vēdiskajā tās saules zīmes nav tik cieši saistītas ar astronomiju, viņas ir nemainīgas, vairāk indiešu kultūras sastāvdaļa. Bet tā kā es pati tiešām maz par to zinu, tad mani interesē citu viedokļi.
18.04.2012 15:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits