Es jo vairāk pārliecinos, ka Latvijā dzīvo diezgan slimi cilvēki, kas domā tikai par savu labumu un nerēķinās ar citiem
teikt, ka cilvēks ir slims, tikai tāpēc, ka meklē sev izdevīgāko ceļu? piedod, miquela, bet tu pati neesi slima? ja mēs parunāsimies vēl plašāk par finansēm, tad ir tā, ka valsts arī apzog mūs. tā, principā, sanāk - visi lielie uzcenojumi, nodokļi un tā. valsts domā, kā izdevīgāk viņiem no krīzes tikt ārā, cilvēks domā - kā viņam izdevīgāk iepirkties, lai vairāk ietaupītu. lielisks piemērs. iedzīvotājs ar valsti ir kviti, jo diemžēl, katrs esam egoists un primārais ir savs labums.
nekad neesmu uztraukusies un neuztraukšos par to, ko tad veikalam nodara tas, ka ar karti norēķinos, jo diezvai valstij kā tādai uztrauc tas, kas tiek nodarīts iedzīvotājam, liekot maksāt tos daudzos nodokļus utt.
par tēmu , pusi uz pusi, skaidrā nauda ir vienmēr, ar karti arī šad tad norēķinos, kā nu sanāk.. un man tiešām neinteresē, ko padomās pārdevējs vai kāds cits cilvēks, ja es norēķināšos ar karti, tā ir mana izvēle! ;)