Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

KK vs CIDESKO

Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Čau, skaistules. Kāds šodien noskaņojums? Ārā spīd saulīte un cilvēki smaidīgi, nemaz nedrīkst būt slikts. :)

Kā jau nojaušat, vēlējos pajautāt jūsu viedokli, padomus, pieredzi utt. par šīm divām skolām. Ļoti vēlos tālāk iet mācīties par kosmetoloģi, bet esmu nedaudz apjukusi starp šīm divām skolām, jo abas cik man zināms ir ļoti labas. Skatoties mājaslapās īsti nesaprotu ko kura piedāvā - mācīties par kosmētiķi vai kosmetoloģi.
Varbūt jūs mācāties vai jums paziņas mācās un varētu ieteikt kuru labāk izvēlēties un kāpēc?
18.04.2012 13:24 |

Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Up
18.04.2012 13:38 |

Reitings 59
Reģ: 25.03.2011
Es arī domāju iet mācīties uz KK, bet atradu vēl šo skolu www.psk.lu.lv Tagad nezinu īsti uz kuru. Pameklēt vecās sarunas, šeit daudz tika apspriesta šī skola. Vari pameklē kaut vai facebook, kādu kas mācās vienā vai otrā skolā.
22.04.2012 19:47 |

Reitings 295
Reģ: 06.08.2011
Es arī apsveru domu iet par kosmetoloģi mācīties. Cik es tās skolas papētīju, man simpātiskāka šķita KK. Tagad kkad drīzumā būs atvērto durvju dienas KK. Var aiziet painteresēties tur uz vietas.
29.04.2012 15:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits