Meitenes, Jums kādreiz ir bijušas problēmas ar mīļotā vīrieša bijušajām ? Ja jā, pastāstiet kādas. :)
Mana mīļotā bijusī, tā saucamā "pirmā mīlestība", bieži viņam zvana, komentē viņa bildes. Viņa pati ir apaļīga un vienmēr kad viņam zvana, stāsta, ka tagad no rītiem skrien, veselīgi ēd, tievē. Tad vēl bija brīdis kurā viņa man rakstīja vēstules, ka viņa ar manējo kontaktēsies kad vien gribēs, jo viņi ir 2 vistuvākie cilvēki uz pasaules, viņa zina viņa katru dzimuzīmīti uz ķermeņa un tādas lietas. :D Es galvenais zinu, ka viņa nav skaistule, es izskatos daudz labāk par viņu, esmu tieviņa, viss savās vietās un tas viss bez diētām. Nesaprotu priekš kam meitenei tā vajag noniecināt sevi, tas taču nav normāli. Un viņai vēl ir savs puisis, ar kuru viņa jau ilgi ir kopā, bet vienalga :D Tad vēl tās meitenes mamma draudzējas ar mana vīrieša mammu un kad viņa brauc ciemos un mēs esam pie vīrieša vecākiem, viņa uz mani skatās ar naidīgu skatienu. :D
Tad ir vēl viena, kura gulēja ar manu vīrieti (tas bija, kad man nekā ar viņu vēl nebija), kamēr viņai pašai bija attiecības ar citu un kad mēs jau kādu laiku bijām kopā ar draugu, viņa arī viņam skaipā rakstīja visādas vēstules, ar mājieniem, ka viņai tagad ir jauns puisis, bet viņš ir komandējumā vai vēl sazin kur. Tā nu gan no sevis baigo princesi iztēlojusies, gan jau uzskata mani vēl par briesmoni, jo ir mani redzējusi vienu reizi, kad vēl dzīvojām pie drauga un es bez meikapa, tikko no gultas izlīdusi, sporta tērpā gāju līdz veikalam. :D baigi noskatījās, bet tad kad biju klubā, viņa mani pat neatpazina. :D Ja pirmo man ir žēl, tad šī gan man riktīgi besī.
Pēc viņas iepazīšanas, nācās draugam paskaidrot, ka m*uka ir tā, kura guļ ar citiem vīriešiem, kamēr viņai jau ir attiecības, nevis tā, kura ir brīva un guļ ar daudziem vīriešiem. :) Speciāli protams. :D
Kā Jums vispār ar greizsirdību? Uz Jūs vai tomēr uz Tu ? :D