Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

intīmi jautājumi!

 
Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
nezinu pat kā lai izstāsta vai nosauc to, ko gribu pajautāt.
Tad nu nav tā, ka esmu pilnīgi zaļa, bet neesmu arī profesionāle gultā. :D parasti jūtos brīvi un izbaudu procesu par orgasmu nedomājot, ja nāk tad nāk, je ne, tad process joprojām ir patīkama nodarbe. Ir gadījies piedzīvot klitora orgasmu, tā vismaz šķiet- tirpstošas sajūtas pār visu ķermeni un kontroles zaudēšana. bet parasti, vismaz man pēc klitora kairināšanas un orgasma, tā kairināšanas turpināšana kļūst mazliet sāpīga.
Tad nu ar tagadējo partneri bija tā, ka izjutu klitora orgasmu, bet pēdējā naktī it kā bija joprojām klitora kairināšana, bet arī G punkta stimulēšana un bija orgasms, bet nevarētu teikt, ka diži savādākas sajūtas kā ilgāks, izteiktāks un stingrāks orgasms kā pirms tam ir bijuši. Bet šodien no rīta dušojoties no manis izdalījās sekrēts no maksts ( nav tā vīrieša sperma, viņš beidza prezervatīvā), šī sekrēta izdalīšanos nespēju kontrolēt, ne pārmērīgos daudzumos, bet tomēr dīvaini, kas tas bija un kāpēc?
Iespējams ļoti muļķīga diskusija, iespējams, neko no manis nesaprotat, atvainojos jau iepriekš, bet man šobrīd ir vēlme papildināt savas zināšanas:
1) vai orgasmi, ko turēju par klitora orgasmiem, varētu būt vienkārši augstākie baudas punkti?
2) vai ši pēdējais varētu būtu vaginālais orgasms? bet kāpēc tad neizjūtu krasi savādākas atšķirības starp vaginālo un klitora orgasmu? vai vajag būt krasām atšķirībām?
3) kas tas par dīvaino sekrētu nākamajā rītā??

paldies par atbildēm, ceru izglītoties un apgūt ko jaunu!:)
17.04.2012 21:12 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Sveika.
Man arī bija aplauziens, kad sapratu, ka vaginālais ne ar ko diži neatšīras vienkārši pāris sajūtas klāt nāk, bet nekas dižens nav. Tā kā, jā, varētu būt, ka tev bija vaginālais orgasms. :)
Tas sekrēts varētu būt bijis tevis pašas ''lubrikants'', kas vienkārši bija palicis tevī. Bet nu nezinu kāds tur bija, āpēc nevēlos teikt 100% .
17.04.2012 21:16 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
1. & 2. Manuprāt, orgasms ir orgasms, nešķiroju klitorālais vai vaginālais. Tas vienkārši IR un kad ir, tad ir. Kaut vai emocionāls orgasms. Augstāko baudas punktu var gūt arī no vienkāršas mīlināšanās, ne tikai klitora un vagīnas stimulēšanas. Un kā nu kura orgasmu vērtē - kādai tas ir pats labākais, kādai citai tas ir vienkārši blakusefekts un kas cits šķiet vēl labāks.
3. Vienkārši maksts izdalījumi? Es nespēju iedomāties sievieti, kurai no maksts kaut kas parādās tikai un vienīgi MR laikā. Varbūt man tāda īpaša vagīna, bet tās manas domas. :D
17.04.2012 21:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits