aborta tēma

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Pāris nedēļas atpakaļ uzzināju, ka esmu stāvoklī. Puisim pateicu. Viņš ir pilnīgi pret abortu. Teica, ka gan jau kkā izdzīvosim.
Lieta tāda, ka es negribu to bērnu. Es vēl negribu būt mamma. Nav man tās sajūtas.
Un te nu aizdomājos par abortu. Dakterim jau teicu,ka taisishu abortu. Nakamnedel tik nosutijumu dabūšu.
Mans puisis teica, ja izdarīšot abortu, noteikti ar mani vairs nebūs kopā. Bet zaudēt viņu negribu.
Ko man darīt šajā situācijā? Vai tas būtu ļoti briesmīgi, ja es pateiktu, ka man tas aborts bija jadara veselības problēmu dēļ?
17.04.2012 19:19 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nedomāju, ka puisis ir neiejūīgs un nenobriedis, vīrietim arī mēdz sāpēt šādas lietas, kad meitene tā vienkārši nostāda fakta priekšā, tik vien ar pamatojumu, ka negrib to viņa bērnu un viss. Pēc dotās informācijas viņš izklausās pat ļoti nopietns un pārliecināts savā izvēlē. Tad tiek pelti vīrieši, kas bēg, bet tagad šajā gadījumā atkal nav labi... dusmas sanāca.
18.04.2012 15:02 |

Reitings 5087
Tagad vēl taisīsim viņam pārbaudes, lai noticētu, ka šams tiešām ir svētulīgs, tak noteikti izliekas, vaine, nu nevar būt šitāds puisis pasaule... Get a life.
18.04.2012 15:05 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
un atkal sākas tēma, kad dažas ir pret abortu, padomā par citiem utt. nu bet ja meitene nevēlas? ja es tagad paliktu stāvoklī droši vien taisītu abortu, jo neko nevaru bērnam piedāvāt, kaut domāju, ja paliktu stāvoklī puisis gribētu paturēt. taču ir jāskatas objektīvi un katra pati var izvēlēties dzemdēt vai nē. 'šajā gadījumā neko dižu nevaru ieteikt tev ir divas izvēles paturēt bērnu un draugu vai nevienu no viņiem.
18.04.2012 17:06 |

Reitings 893
Reģ: 17.01.2011
nelasīju visus komentārus, bet pilnīgi piekrītu pirmās komentētājas member teiktajam! :)
18.04.2012 17:13 |

Reitings 803
palasīju dažus komentārus un atkal sapratu cik ļoti man riebjas tās divgosniņas, kas muld par to, ka viņš ir dzīvs , kā tā var, tas taču ir arī vīrieša bērns (teorētiski jau tā ir, bet.. ) un ja vecis meiteni pametīs, tad sēdēs ar savu bērnu, kas vēlāk izaugs par potenciālo maniaku, psiholoģiskām problēmām. katrs pats savas dzīves noteicējs, ko var mēģināt ieksiadrot un nosodīt citus.
18.04.2012 17:19 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
A man pilnīgi riebjas lasīt tos komentārus no sērijas: "Tas ir tavs ķermenis, tava izvēle". Tas ir augstākā mēra egoisms. Ar ko vīrietis ir sliktāks, ka viņa vēlmi ignorē? Ar to, ka daba viņu nav apveltījusi ar spēju dzemdēt? :D Es noteikti Tevi pamestu un vīrietis izdarīs to pašu. Un jā, ja pateiksi, ka veselības problēmu dēļ veici abortu, tad viņš tāpat aizdomāsies, vai ir vērts būt kopā ar sievieti, kura turpmāk viņam nespēs dzemdēt bērniņu, jo arī ar nākamo var atgadīties veselības problēmas. :) Bet nu domāju, ka viņš nav tik stulbs, lai noticētu tādiem pekstiņiem.
18.04.2012 17:31 |

Reitings 803
protams, vīrietim tas ir jāzin un melot nevajag, šoreiz uzsvaru liku uz to, ka tā muždien nosodošā attieksme, par to, ka citi nevarēs būt, domā ko dari utt. nav tāda pereizā rīcība šādā gadījumā, tas katram ir pēc savas mērauklas.
18.04.2012 17:43 |

Reitings 5087
Protams, katrs atbild pēc sevis pieredzētā, to kaut vai uzkrītoši pēdejā laikā esmu novērojusi Mārdzitas Sheep viedokļos, kuras vecis bija kretīns un uzkrītoši katrā šeit atspoguļotajā viņā saskata savu modeli. Uzdodot tik krasus jautājumus, minot tikai dažus faktus, Sanitai ar to ir jārēķinās, katra izpratīs stāstu sevī, pa savam. Redz, es piemēram, metos aizstāvēt puisi, man palika viņu žēl, kāpēc - to acīmredzot zināt tikai man.
18.04.2012 17:51 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Manuprat, virietim tik kategoriska attieksme, jo Tu biji tik kategoriska un vienpersoniska lemuma pienemsana. Tev vedera tomer ir JUSU ABU auglis. Ne tikai Tavs.
Neesmu pret abortiem, ja ir tada nepieciesamiba un tiesam normala izvele, bet saja gadijuma - ja esat kopa jau ilgi, jums ari KOPA japienem lemumi. Ipasi jau nu sadi!! Tur ari ta "saals".
18.04.2012 17:59 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Puisis jau daudz ko var gribēt,bet tev jau visam būs jāiet cauri ne viņam.
Izklausās ,ka viņš tev ultimātu uzstādīja.Esmu dzirdējusi,ka daudzām pat pēc sīko piedzimšanas nav mātes jūtas un pilnīga vienaldzība pret viņu.
19.04.2012 05:55 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Lasu un priecājos par to,ka man izdevies atrast vīrieti,kurš arī negrib bērnus :)
19.04.2012 16:25 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Harmony, cik Tev gadu?
19.04.2012 16:31 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Melot vīrietim nevajag,jo pastāv iespēja,ka viņš tāpat uzzinās patiesību.No vīrieša tas ir diezgan stulbi,paziņot-paturi bērnu vai arī šķiramies.Ne jau viņš būs tas,kuram būs jādzemdē un daļa dzīves jāzaudē pēc tam.Nevajag stāstīt,ka nekas pēc dzemdībām nemainās un sievietei nav jāupurē dzīve bērnam.Ir un kā vēl ir,jo tieši sievietes ir tās,kam sūdainie pamperi jāmaina,kam bērns jābaro,kam viņš jāved pastaigās un viss jāpakārto tikai un vienīgi bērnam.Tieši sievietes ir tās,kurām pēc dzemdībām nav laika vairs sev,jo viss ir bērnam pakārtots,ne jau veči.Viņu dzīvē nekas nemainās-dara to pašu,ko pirms tam.
Ja nevēlies paturēt,tad nepaturi,jo paturēt tikai viņa ultimāta dēļ....
19.04.2012 16:44 |

Reitings 1997
kiwi 19 un nestāsti man tagad,ka tas pāries un bla bla.Nepāries un tā nepatika pret bērniem ar katru gadu tikai pieaug.
19.04.2012 16:52 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
kuššššš, ne visi vīrieši ir tādi, kas tikai uztaisa bērnu, paspēlējās ar viņu vakaros un viss. Zinu vairākus vīriešus, kas piedalās visā procesā - maina pamperus, naktīs mierina, baro, ved ārā pastaigās. Ja vīrietis tiešām grib bērnu tad arī kārtīgs vīrietis piedalīsies audzināšanā. Tā kā nevajag visus bāzt vienā maisā ;)

Neieteiktu nevienai sākt skalot smadzenes Harmony viņa jau savu ne tik glaimojošo viedokli par bērniem ir izteikusi iepriekš. Ja negrib lasīt par to cik ļoti viņa ienīst bērnus tad labāk nevajag sākt.
19.04.2012 16:56 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Tikpat labi tas ir puiša šī brīža untums - jāpatur un viss. Kā piedzimtu bērns, sabītos un tik kareivīgs vairs nebūtu. Ko mēs varam zināt, ne ar sveci klāt stāvējušas, ne arī tos cilvēkus personīgi pazīstam.

TVNETā arī diskusija par abortiem, tieši vakar lasīju, vajagot aizliegt abortus Latvijā. Interesanti, ka tie lielie kliedzēji valdībā ir tieši vīrieši. Atkal jau spilgti pierādās tendence - nemeklēsim cēloni, nocirtīsim problēmas galotni, sakne lai paliek. Ļoti diskutabls jautājums enīvei. Neuzskatu, ka abortus vajag aizliegt, ne visas ir radītas mātes lomai. Arī tēmas autore to saprot. Un ne jau visām tās mātes jūtas ir radušās - kamdēļ dzemdēt bērnu, kas nav gaidīts? Lai pēc tam izaugtu kārtējais kompleksainais cilvēks, kas agrāk vai vēlāk noiet no ceļa?
19.04.2012 17:09 |

Reitings 1997
Kaut kur lasīju,ka zinātnieki paredz,ka 2050.gadā pasaule būs pārapdzīvota un būs kari par dabas resursiem,tieši pārtiku,jo cilvēku vairāk,bet planēta-tā pati.Un te dumjā Latvija izdomā,ka vajag palīdzēt tai pārapdzīvotībai augt aizliedzot abortus.Ar šādu pareģojumu jau pēc 40 gadiem būtu jānolaiž cenas visiem kontracepcijas līdzekļiem.un abortiem .Abortu aizliegšana būtu sieviešu pakļaušana.Jebkurai sievietei ir tiesības izlemt-grib viņa šo bērnu vai negrib.Uz šo mirkli spēju iedomāties veselus 4 gadījumus,kur bērnam vienkārši būtu bijis labāk nepiedzimt.Un tās situācijas ir briesmīgas!Viens 6 gadu vecumā vēl nav pat sācis iet bērnudārzā,sēž pie datora,skatās porņukus,vecāki mājās dzer.Vienu 4gadīgu puišeli tēvs piekauj par pārāk daudz izpūstu gaisa atsvaidiznātāju tualetē,māte viņam vispār pazudusi,tas pats ar ši puisīša māsu.Šiem abiem pusbrālis piedzimis 17gadīgai maukai,abi vecāki 2 mēnešus vecu bērnu atstāj mājās vienu un iet tusēt.Tēvs ierodas nakts vidū jēgu pārdzēris,māte vispār tikai no rīta pārrodas.Tādas situācijas ir vajadzīgas?Tie bērni ir laimīgi augot alkoholiķu ģimenē,kur nevienam nav vajadzīgi?Šaubos.
19.04.2012 17:20 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Viņš pa šiem 3 vai vairāķ gadiem nekad nav mani mānījis, nekad neatstāja mani nelaimē. Palīdzēis nu visādi kā vien var. Sapnis, ne vīrietis. Raksturā esam pilnīgi pretstati, viņš tāds prātīģs, gudrs, es trakāka, ugunīga utt. Un te bērns. Viņš man ultimātus nekādus neuzstāda, bet es zinu, ka viņš man nespēs piedot, ja es ko tādu izdarītu.
Tomēr paturēšu mazo. Kā man darbā sieviete mierināja, kad piedzims mazais, parādīsies tas mātes instinkts.
Marta, nu video vnk graujošs. Līdz galam tomēr nevarēu noskatīties.
Paldies meitenes. Man tiešām ir vieglāk izlasīt citu domas, nosodījumus. Pilnīgi uz tiem neapvainojos.
19.04.2012 17:24 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Harmony, jā, bet tie cilvēki jau droši vien nemaz negribēja abortu. Tas arī ir skumjākais - visādās nelabvēlīgās ģimenēs sadzemdē kaudzi bērnu, sākot no 3 un uz augšu un uzskata, ka viss ir kārtībā.

Man personīgi ir arī skumji, ka daudzi domā, ka bērnam tikai vecas drēbes un kaut kādu ēdienu vajag. Tas viss. Nemaz nepadomā, vai varēs atļauties skolas laikā pulciņus, nodarbības. Un kas tad, ja bērns izrādīsies talantīgs spēlējot kādu mūzikas instrumentu, dejojot vai sportā? Labas kvalitātes šādas nodarbības maksā dārgi, nez vai vientuļā māte ar 250 Ls algu spēs to pavilkt. Bet nu daudziem jau pie kājas, galvenais, ka tik teksti "mīlestība ir galvenais".
Tajā pašā TVNET bija raksts un uzslavas sievietei, kura ar 3 bērniem rakstīja, ka viņi iztiek ar biezpiena paciņu nedēļā un vēl tikpat niecīgiem cita ēdiena daudzumiem.
Nevajag aizmirst arī to, ka izglītība mūsdienās ir teju luksusa prece. Tas, ka šodien vēl ir budžeta vietas tepat Latvijā (kaut gan turīgo bērni te gandrīz nekad nemācās), nenozīmē, ka būs arī pēc 20 gadiem.
19.04.2012 17:27 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Par vienu laimīgo ģimeni vairāk-brīnišķīgi!
19.04.2012 17:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits