Pāris nedēļas atpakaļ uzzināju, ka esmu stāvoklī. Puisim pateicu. Viņš ir pilnīgi pret abortu. Teica, ka gan jau kkā izdzīvosim.
Lieta tāda, ka es negribu to bērnu. Es vēl negribu būt mamma. Nav man tās sajūtas.
Un te nu aizdomājos par abortu. Dakterim jau teicu,ka taisishu abortu. Nakamnedel tik nosutijumu dabūšu.
Mans puisis teica, ja izdarīšot abortu, noteikti ar mani vairs nebūs kopā. Bet zaudēt viņu negribu.
Ko man darīt šajā situācijā? Vai tas būtu ļoti briesmīgi, ja es pateiktu, ka man tas aborts bija jadara veselības problēmu dēļ?
Tabletes tač pašas par sevi drošas! ĻOTI drošas! (
Ta nosmejos. Pajauta ginekologam. 100% garantija ka nebus bernu, tikai ja ar seksu nenodarbojas vispar. To tak jau pamatskola maca:)
un ja nostrādāja tas 0,01% tajā brīdī, kad pārplīsa/noslīdēja (nezinu, kas jums tur bija), tas ir vnk ginesa rekordos ierakstāms fenomens - tā sakritība!
Tu brinitos ja zinatu realos skaitlus kur dzimst bebji sievietem kas izsargajas. Ka var to nezinat???????Tik naivi tic zalem:)))LOL
Domā, ka viņš tev noticēs ,ka pēkšņi veselības problēmu dēļ tev bija jātaisa aborts?
Saki viņam taisnību, kāda jēga dzīvot melos, ja ļoti mīlēs tad paliks ar tevi neskatoties uz to ,ka būsi nogalinājusi kopējo bērnu.
Es neticu,ka ja prezervatīvs pārplīst to tač var pārbaudīt,ir vai nav sperma prezī. Uzskatu,ka patteikt,man tas sanāca netīšām,un mēs vēl izsargājāmies ir lieki! Ja zināji,ka kkas nogājis greizi,varēji pēc tabletēm skriet!
Piedod,ka esmu tik skarba,bet nu c`mon. Man riebjas lasīt tēmas,man pārsplīsa prezis,nezinu ko darīt! Ir 21 gadsimts! Bet tavā gadījumā bērnu paturētu.
Piedod,un vēl ko es nesaprotu,kā tik privātu jautājumu,var publicēt netā. Šādas problēmas ir jārisina ar ģimeni runājot,ar draugu,vai labāko draudzeni,nevis internetā ar svešām meitenēm!
kura te kaut ko kakāja par manu naivo ticību medicīnai - "LOL". Es uzticos statistikai un drošības koeficientam kā tādam. Un vēl es zinu, kā hormonālās tabletes ietekmē olšūnu nobriešanu (jeb pareizāk nenobriešanu) un tur iespējamība, ka "Viena no drošākajām kontracepcijas metodēm" ir pagalam neefektīva, ir ĻOTI niecīga. Lasi zinātnisko un medicīnas literatūru. :) Diezvai ražotu OK, ja patiesībā tur drošība būtu 50/50.
Man ko te seja ir,vārds,uzvārds, kaut darba vieta. Es vnk gribu meiteņu viedokļus. Man diemžēl nav tādas draudzenes, kurām to varētu prasīt. Un ģimene ir tikai mans puisis.
par tiem prezervatīviem - var taču just, redzēt, ka ir pārplīsis, tas nav tā kā ar tabletēm, kad nezini, iekriti vai nē. bet ne jau mūsu darīšana, kā diskusijas autore izsargājās, un būtībā tie jautājumi, kur vaicāts, kā izsargājās un kā iekrita, ir bezjēdzīgi. bez maz vai, lai pazemotu, manuprāt. Katrā ziņā novēlu pieņemt pareizo lēmumu!
Vārds ir Sanita. :D Vai tad ar ģimeni un puisi ir par maz? Tie ir tavi tuvākie cilvēki,kuri tevi pazīst un labāk zinātu,kā tev rīkoties,un reāli varētu tev palīdzēt. Šeit ir visādas meitenes,viena pasmejas,viena ar nopietnību cenšas palīdzēt.. Saproti,cilvēki ir dažādi. Reāli,es tevi nepazīstu nezinu,pat kāda tu izskaties,bet to man nemaz nevajadzētu zināt,vienkārši par šādām lietām par kurām raksti tu,es nekad nerakstītu internetā.