Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kontracepcija un grūtniecība

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Sveikas :)
Ir tāda lieta, ka jau labu laiku lietoju hormonālo kontracepciju - Qlaira! Pēc instrukcijas mēnešreizēm jābūt pēc sarkano tabletīšu lietošanas, bet man vienmēr parādījās kādas divas vai vienu dienu iepriekš, un tā bija vienmēr, tikai šoreiz man bija savādāk, sākās tad, kad vajag, bet bija tikai vienu dienu :o esmu šokā, jo man nekad tā nav bijis...papildus visam kādu nedēļu atpakaļ sāka pārādīties ik pa laikam nelaba dūša, bet tik tālu, ka ietu vemtu - nebija :) bija pat dienas, ka visu laiku ir tā nelabā dūša, īpaši, ja sēdēju un braucu mašīnā, vai pirms brokastīm. Tad nu radās aizdomas par grūtniecību, ar draugu nopirkām testu, bet tas parādīja negatīvu rezultātu, palika vēl otrs, bet to gribu taisīt vēlāk, bet jautājums, pēc cik ilga laika man viņu labāk taisīt, lai ir kāda precīzāka atbilde no testa?! Varbūt kādai bijis līdzīgi un ir cits izskaidrojums bez grūtniecības? Es gan ceru, ka neesmu stāvoklī, jo bērnus vēlējos ap 28 gadiem :D
17.04.2012 16:51 |

Reitings 433
Paceļu :)
17.04.2012 17:38 |

Reitings 2728
Testu labāk taisīt pēc vismaz 10 dienām pēc iespējamās grūtniecības iestāšanās. Uz paciņas testam visam jābūt uzrakstītam.

Pati hormonālo kontracepciju neesmu savā mūžā izmantojusi, bet, cik lasīts/dzirdēts mēnešreizes, kas ilgst īsu laiku vai paiet praktiski bez asiņošanas ir normāla parādība
17.04.2012 17:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits