Bankas konta atvēršana uz cita vārda

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Gribēju padalīties ar savu problēmu! Vienu dienu pieceļos un skatos, ka banka x atsūtījusi apsveikumu ar pievienošanos viņu klientu lokam. Lieki piebilst, ka nekam neesmu pievienojusies. :d un šodien atkal saņemu zvanu, jo vēlējās aptaujāt savu "jauno" klientu. Tad nu es sāku teikt, ka neesmu šīs bankas klients, bet kāds ar manu vārdu,uzvārdu ir atvēris kontu.

Es saprotu, ka tagad visur tās klienta kartes un ar personas kodiem mētājās pa labi un pa kreisi, bet nesaprotu kā bankā kontu var atvērt??! Vai tad personu apliecinošus dokumentus vairs nekur neprasa. Tāda dusma :D

īsti nezinu kā rīkoties, ko darīt. Ir ieteikumi?
17.04.2012 13:10 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Jocīgi, kad mums darbā visiem taisīja kontus, mums katram iedeva čupu ar papīriem, kuri bija jāizlasa un jāparaksta. Manuprāt, tas nav īsti normāli bez otra piekrišanas atvērt kontu.
17.04.2012 17:56 |

Reitings 251
Nu es domāju, ka te vairāk ir bankas vaina nekā darba devēja, jo dažas bankas nodarbojas ar agresīvās pārdošanas metodēm.
Privātpersonām ir sava " banku pakete", kas tiek piedāvāta ( algas karte, kredītkarte, pensijas līmeņi utt) un arī uzņēmumiem ir sava pakete. Parasti bankas darbinieks saņem bonusu, ja tiek notirgoti bankas pakapojumi. Un iespējams atverot uz darbinieku vārdu algas kontus, firma, kurā Tu strādā, saņēma kādus atvieglojumus. Ja ir sadarbība ar uzņēmumu, parasti algas konti ir bez komisijas maksas no darbinieka puses.

Sev nevēlamo kontu vari likvidēt jebkurā laikā, bet tomēr ieteiktu parunāt ar darba devēju, jo pieļauju, ka neesi vienīgā jauna konta īpašniece, jo tiklīdz kāds mainīs darba vietu, tad bankas apkalpošanas maksas tiks segtas no konta īpašnieka kabatas.
17.04.2012 18:01 |

Reitings 417
Roze, kaut kas jau jāsaka būs, bet mēs īsti labi nesaprotamies...Viņš pa krieviski, es pa latviski..:D

Man jau arī tas nešķiet īsti normāli, bet, redz, ka tā notiek. Sirmus matus tā var dabūt! :D
17.04.2012 18:05 |

Reitings 3022
Melani,

tad es tevi saprotu, ja viņš pa krieviski un tu pa latviski :D
17.04.2012 18:15 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
es tavā vietā to konti likvidētu
24.04.2012 09:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits