Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kur ir taisnība?

 
Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Sveikas meitenes!
Sākšu ar to, ka jau īsti nezinu, kas ar mani notiek.
Esmu bijusi pie ārstiem pirms 3 mēnešiem, veicu pilnīgas asinsanalīzes, iekšējie org''ani man ir veseli, arī asinsanalīzes bija labas.
Dažus gadus esmu cīnijusies ar mazasinību pavasarī un rudenī, bet ātri tiku galā ar to visu padzerot dzelzs tabletes.Dakteris teica, ka iespejams man ir veģ nervu distonija, mazliet satraucos un pasāp galva.

Ir pagājuši trīs mēneši un burtiski pirms 2 nedēļām, es nespēju pabraukt ne sabiedriskajā, ķermenis sāk tirpt, liekas ģībšu, spēka nav, no gultas izlienu, pastaigāju, tā ātri nogurstu, sirds sitās, sausa āda, krīt mati un lūzt nagi,kā arī mazliet triceklītis un viegls reibonis! Visas pazīmes liecina par tām, kuras man bija tad, kad bija mazasinība, tieši šīs pašas sajūtas.
BET,es neesmu taisijusi tagad asins analīzes,jo jutos tik slikti, ka nevarēju iziet no mājas, kā arī tas, ka man pirms trīs mēnešiem nebija šie simptomi, kad taisiju analīzes man piespēlēja šo satraukumu.
Abām šīm lietām ir līdzīgi simptomi, līdz es atmetu visu, ko man teica dakteris tad, un sāku uz savu galvu ticēt, ka man ir mazasinība, pazemināts dzelzis, dzeru gandrīz nedēļu šīs tabletes, bet joprojām izjūtu nespēku,toties, mazliet labāk ir palicis.

Jautājums tām, kurām ir šī mazasinība, kādi ir simptomi jums, kuri nav minēti kā tie kuri parasti pavada šo slimību?
Lūdzu nenosodiet mani, esmu bijusi pie visiem dakteriem, pie homeopātiem, dziednieces.Bet sirdsbalss pateica, ka man vnk ir jādzer dzelzis.

Man dzelzs līmenis bija 13 pirms trīs mēnešiem, vai pastāv iespēja, ka tagad tas ir nokrities zemāks? Cik nepieciešams laiks, lai hemoglobīns varētu nokristies vismaz par vienu iedaļu?
Pēdējo reiz, kad man bija šī problēma, man bija 12, bet daktere ieteica, ka ja jūtos slikti, jau varu padzert.Un līdzēja. Varbūt kādai no jums arī mazasinības vietā piespēlēja veģetatīvo distoniju?
17.04.2012 13:04 |
 
Reitings 535
Reģ: 29.01.2009
es ar 10 jutos normāli ,galva reiba biežitas gan bet ne tik traki kā Tev ,bet nu man ar izskatās ka varētu būt tev hipovitaminozes, kas izpaužās kā depresija, nogurdināmība, slikta atmiņa, apetītes trūkums, roku un kāju tirpšana utt
17.04.2012 13:10 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Izklausas, ka tā drīzāk or VD, jo ārsti ir pateikuši, ka viss ok! Un vēl parasti cilvēki kam ir VD mēģina atrast visus iespējamos iemeslus un slimības, bet negrib atzīt VD!Kā arī tavs teksts par sabiedrisko ir klasika! To es zinu, jo man pašai ir un lielai daļai manu draudzeņu ir.

Sākums šai slimībai ir briesmīgs, bet ar laiku pierod un reiboņi neliekas vairs traki, kā arī pārējie simptomi, neliekas tik šausmīgi!
17.04.2012 13:14 |
 
Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
sveika! man arī bija mazasinība, bet tā izpaudās kā liels nogurums, reiboņi, bezspēks, maz enerģijas un tā kaut kā.. es domāju, ka iespējams, tev ir vajadzīgi kādi noteikti grupas vitamīni vai vispār tie multi mix, kur iekšā ir visa veida nepieciešamie vitamīni, šķiedrvielas un kas tik vēl ne.. man pret mazasinību un tādām lietām, kuras parasti ir arī pavasarī un/vai rudenī, palīdz magne B6, varbūt pakonsultējies ar ārstu un pajautā par šiem vitamīniem, vai tu vari viņus dzert un ja vari - pamēģini. man arī paralēli bija drausmīgi zems asinsspiediens, tam ieteica ēst sarkanus augļus, dārzeņus un pat teica, ka drīkstu dzert kafiju un kafija principā bija tā, kas mani turēja uz kājām, jo ja nebūtu tās, es vienkārši gulētu un neko citu nespētu, tā man toreiz teica ārste.. bet, protams, teica, ka visu vajag ar mēru,tas tagad nenozīmē - litriem kafijas!
17.04.2012 13:21 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
man Fe anēmija jau sen, netieku ar to īsti galā.. padzeru zāles, paliek labāk, bet pēc laika, atkal līmenis krīt, tā visulaiku..
un bija brīdis, kad katru dienu strādāju un mācījos katru dienu cēlos pirms 7iem, darbs beidzās tik 21os, kamēr mājās, pamācījos, paēdu, vēl šo to izdarīju, tā katru dienu mēnesī bija tikai 4as brīvdienas, kurās arī vajadzēja visu neuzspēto vēl izdarīt..bija traks periods, tā kādus 9us mēnešus nodzīvojos, kamēr attapos, ka veselība galīgi sašķobijusies, nepārtraukti bija sajūta, ka noģībšu, trūka elpa, reiba galva, bija sirdklauves, asinspiediens lēkāja, nu visādas šādas jocīgās sajūtas vajāja.. līdz vienreiz kolēģes izsauca ātros, nu neko.. teica, ka pārslodze, sašpricēja un ļāva braukt mājās. ģimenes ārsts iedeva slimības lapu, pagulēju, dzēru vitamīnus, kko vēl, palika labi! bet kad atsākās mans vāveres ritenis, atkal sākās problēmas, bija izvēle darbs vai skola, aizgāju no darba, ar vīru tā vienojāmies!
17.04.2012 13:25 |
 
Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Man ir VD. Pēkšņi vienā dienā uznāca visi Tavi uzskatītie simptomi. Sākumā dzēru kaut kādus nomierinošus dabīgus līdzekļus, nepalīdzēja. Tagad dzeru AD un beidzot nav to sliktumu.
17.04.2012 13:34 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
Jums nav radies jautājums - kapēc agrākos laikos nebija tādas "kaites"kā VD?
17.04.2012 22:28 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
aneti - kāpēc tu domā, ka nebija? Seksa padomju laikos arī nebija.
17.04.2012 22:49 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
Nu bet tā arī ir, agrākos laikos bija citas problēmas...tagad viss it kā ir kārtībā puslīdz mīnuss, bet ir visādas 21. gs modernās "kaites".
17.04.2012 23:13 |
 
Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Tapat kaa Krii5, ari es visu uz eicu ar AD(antidepresantiem)! Man mazasiniba ir bijusi kopa bernibas, periodiski jadzer dzelzis un ja dzer 1 nedelu, tas daudz ko nemaina, jo dzelzs ir jadzer ilgstosi,3men- lai butu stabili uzlabojumi. Pirms 2 gadiem man bija visi tavi- laurensi sinmptomi. nespeki, bailes, est vispar needu... un tad attapos kresla pie psihiatra, izraxtija AD.. arstejoties biju 3 men kaa darzenis majassedetajs, bet izejot visu kursu beidzot jutos kaa cilveka un to posmu dzive atceros kaa murgu. Man vel toreiz bij tada lieta kaa-bail palikt kaut kur vienai, klusuma, kada telpa bez kada pazistama cilveka....un biju saraudinama no niekiem.
18.04.2012 00:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)