Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

tianDe

Reitings 1
Reģ: 29.01.2009
Esmu "tianDe' kosmētikas fane - pavisam nesen iepazinos ar šo kosmētiku, bet esmu tajā jau iemīlējuies! Pīlingi uz augļskābju bāzes, sejas krēmmaskas, kuras nav jānozmazgā, ķermeņa sāļi, anticelulīta līdzekļi - vienreizēji! Un tas vēl nav viss............

Tiande - ir unikālas kolekcijas kosmētika, ko ražo izmantojot seno austrumu kanonus un receptes veselības un skaistuma saglabāšanai.

Ja arī tev interesē šī kosmētika ielūkojies www.tiande.ru un iepazīsties ar to tuvāk! Raksti man uz [email protected] .
17.04.2012 08:49 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man tāāāā nepatīk šitā visa kosmētikas reklamēšana, atsit vēlmi iegādāties, nopietni. Bet es tomēr šo to iegādājos, tiesa gan, mazajos tilpumiņos, pamēģināšanai. Tad jau redzēs kādi būs :)
07.07.2012 18:12 |

Reitings 205
Reģ: 05.07.2012
Mana draudzene ar šito izplata un man pa konsultanta cenu visu pārdod. Iegādājos jau diezgan. Visvairāk man patīk tās deguna attīrošās plāksnītes, labi attīra un arī īpaši nesausina ādu, kā arī sejas&roku piena pīlings, nu tik ļoti mīkstas rokas un seja, ka pilnīgi prieks.! :)
08.07.2012 21:17 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
paceļu :)

uz Ziemassvētkiem dabūju šo to no TianDe. padalīšos ar atsauksmi :

1. TianDe ķermeņa sāls ar zaļo tēju

nenormāli patīk!! sālim klāt ir tāds kā krēms, pats sāls mazu bumbiņu veidā - neskrāpē ādu. ļoti maigs pīlings. efekts superīgs. nav jāsmērē papildus krēms. visu vakaru glaudīju savu dupsi, jo riktīgi maigs un patīkams uz tausti tas bija :D tā kā par šo esmu sajūsmā + iepakojuma pietiks ļoti ilgam laika, jo mazs patēriņš

2. TianDe deguna attīrošie plāksteri ar oglēm :

man nav traku melno punktiņu uz deguna, bet nedaudz tomēr ir. kaut kad lietoju drogu piedāvātos plāksterus - tie man nāca nost ar visu deguna ādu. šie ir maigāki, efekts redzams, bet nez kā ir, ja tie punktiņi ir ļoti izteikti.

3. TianDe čūskas indes un ādas pīlings :

lietoju 2 reizes. man parādās sarkani pleķi uz sejas no šī (domāju, ka alerģija). bet pārējā āda tiešām kļuva ļoti maiga. tā kā ne jūtīgas ādas īpašniecēm derēs labi. pīlings nav klasiskais, kur iekšā ir cietas bumbiņas vai tml. vielas, kas noberž ādu. tas ir kā gēls, kas uz sausas ādas jāuzsmērē un jāmasē. gēls saveļas kunkuļos, kas arī notīra ādu. Kas man ļoti nepatika, ir sastāvs. Bija rakstīts aptuveni tā : čūskas indes un ādas ekstrakts, vitamīns E un tā tālāk. Tas "un tā tālāk" liekas ļoti neprofesionāls un biedē. smalkāku sastavu ne uz tūbiņas, ne iepakojuma nevar atrast.

kaut kā tā :)
02.01.2013 13:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits