Man ir Samsung Galaxy S2 baltā krāsā. Patīk, kā izskatās (kaut arī it kā diezgan paliels), un, protams, galvenokārt - funkcijas! Vēl pirms dažiem mēnešiem teiktu, ka ātri izlādējas baterija, bet tas bija galvenokārt tādēļ, ka intensīvi izmantoju internetu. Šobrīd tādas nepieciešamības nav un arī baterija tur pietiekami ilgi. Iphone man nepatīk, cik nu mēģināju, man šķiet ne īsti ērts lietošanā (lai gan mans telefons ir lielāks un priekš sievietes rokas it kā potenciāli neērtāks), kā arī jāmaksā par pilnīgi visām aplikācijām - arī tām, ko Samsung var ielādēt par velti. Telefonu mainu vidēji reizi gadā, ir sanācis arī ilgāk izvilkt, bet telefoni pie manis parasti ilgi neturas - lai vai kādu iegādājos, ar laiku viņam kkas notiek, bet par to pārāk nebrīnos, jo mēdzu arī nomest viņus zemē vai, piemēram, ne pārāk veiksmīgi ielidināt gultā vai uz galda. Neprotu īsti saudzēt :D Pusaudžu gados gan telefonus mainīju ļoti bieži, nevaru pat izskaitīt, cik man daudz viņu bijis, bet šobrīd nejūtu pēc tā vajadzību. Tagad, ja man viņi tik bieži neizbeigtos, droši vien mainītu apmēram reizi divos gados, jo vienalga gribētos ko citādāku, jaunāku..