bailes

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
ceru, ka sapratīsiet manu domu un ko ieteiksiet. kā tikt galā ar psiholoģiskām bailēm? jau pirms kāda laika izlasīju grāmatu "the secret" , bet pēdējā laikā man liekas, ka viss notiek pēc grāmatas, tikai sliktā nozīmē, tieši tas no kā baidos piepildās, bet es nekādīgi nespēju to pārtraukt. tas vairāk ir saistīts ar draugu, kad sāku satikties ar viņu biju stipra, mani neviens neieteikmēja, un ja viņš kko izdarīja kko ne tā, tad man bija ļoti viegli pateikt, ka es negribu tādas attiecības utt., un viņš laboja šīs lietas, kas mani neapmierināja, un tā tas turpinājās, līdz man sākās šīs bailes, es baidos no tā, ka viņš varētu aiziet no manis, ka viņam varētu iepatikties kāda cita( tas ir nedaudz slimīgi un zinu, ka ja tā notiks , tad tāpat neko neizdarīšu un arī netaisos darīt) bet fakts kā tāds, es baidos par to, ka viņš nebūs mājās, ka varētu neatnākt mājās un tā notiek, es baidos no tā, ka viņš dusmosies uz mani , tā notiek, es baidos par to, ka viņš tā vietā, lai būtu ar mani izvēlēsies iet ārā ar saviem draugiem un tā noetik. es domāju, ka piesaistu sev visas šīs lietas. un pati brīnos par to, jo agrāk es biju pavisam cits cilvēks, bet tagad es baidos par tik daudz lietām. pieminētās ir tikai daži piemēri. es vairs nezinu ko lai dara ar tām savām bailēm. izklausās nedaudz slimīgi, bet tā man tas iekšēji ir un es neko nevaru padarīt. apdomāju doties pie psihologa, bet pagaidām tas nav iespējams. kā piesaistīt sev labās ne sliktās lietas?
16.04.2012 13:49 |

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
*atkariiga gribēju teikt :D
16.04.2012 16:22 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es esmu ievērojusi, ka man labas domas ir pēc kādu pozitīvu rakstu/dzīvesstāstu/grāmatu izlasīšanas. Tā, ka varbūt, ja tev patīk lasīt, tad izvēlies literatūru, kas Tev radītu pozitīvas emocijas, liktu skatīties uz dzīvo pozitīvāk. Arī pozitīvas filmas var novērst domas un likt pasmieties vai vismaz justies pozitīvāk.
Ko varu teikt saistībā ar problēmām attiecībās - vienīgais veids, kā man ir izdevies tik galā ar problēmām, ir runāt, daudz runāt ar savu draugu par to, kas nepatīk, kamdēļ un likt paskatīties uz viņa rīcību no mana redzes punkta.
16.04.2012 20:08 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
Man ļoti patīk Labellas komentārs. Pašai man arī agrāk bija dzīve uz negatīvās nots, pa daļai tādēļ, ka visādas problēmas, pa daļai savas negatīvās domāšanas (kura velk paralēles ar manu toreizējo pašapziņas trūkumu). Bet nu jau tas sen ir cauri. Jau krietnu laiciņu domāju pozitīvi un cenšos visos s*dos kaut vienu labumu saskatīt..
Un, tiešām jūtos, pašapzinīga, laimīga un priecīga, pat, ja neesmu veiksmīga.

Jeb īsāk sakot, ne jau par velti ir tāds teiciens- Vārdam is spēks...
16.04.2012 20:19 |

Reitings 28
Reģ: 27.03.2012
Manuprāt, baidīties pazaudēt otru pusīti ir pavisam normāli.
Kā jau tajā grāmatā aprakstīts, tu pati piesaisti visu par ko domā. Ja visu laiku domā par tām bailēm, tad būs tev tās bailes ..
Man, piemēram, izlasot to grāmatu vispār dzīve tagad savādāka šķiet, protams, uz labo pusi. Es cenšos domāt tikai to labāko, viss sliktais kkā vispār aizmirstas.
Iesaku ikvienam to grāmatu izlasīt, vai ja, slinkums lasīt, filmu noskatīties!
zemenīte - kad parādās bailes, domā par tiem foršajiem brīžiem, ko pavadījāt kopā, uzreiz vieglāk ap sirdi paliks!
16.04.2012 22:10 |

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
bet varbūt kāda var ieteikt kādu labu pozitīvu grāmatu? man vispār liekas, ka tieši pēc "the secret" grāmatas man tieši tās negatīvās domas nāk vairāk prātā un tieši liekas, ka viss negatīvais piepildīsies. es nevaru beigt baidīties, man vajadzīgs kāds uzmundrinājums, kāda pozitīva filma, grāmata. pat tagad viņm liekas, ka viss ir kārtībā, 2vas dienas nebija mājās, jo ķimerējās ar mašīnu, braukājās ar saviem čomiem, bet man nemaz to nepateica, vispār uzmeta ignoru. un liekas, ka tas tā normāli attiecībās.
17.04.2012 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits