Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bailes

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
ceru, ka sapratīsiet manu domu un ko ieteiksiet. kā tikt galā ar psiholoģiskām bailēm? jau pirms kāda laika izlasīju grāmatu "the secret" , bet pēdējā laikā man liekas, ka viss notiek pēc grāmatas, tikai sliktā nozīmē, tieši tas no kā baidos piepildās, bet es nekādīgi nespēju to pārtraukt. tas vairāk ir saistīts ar draugu, kad sāku satikties ar viņu biju stipra, mani neviens neieteikmēja, un ja viņš kko izdarīja kko ne tā, tad man bija ļoti viegli pateikt, ka es negribu tādas attiecības utt., un viņš laboja šīs lietas, kas mani neapmierināja, un tā tas turpinājās, līdz man sākās šīs bailes, es baidos no tā, ka viņš varētu aiziet no manis, ka viņam varētu iepatikties kāda cita( tas ir nedaudz slimīgi un zinu, ka ja tā notiks , tad tāpat neko neizdarīšu un arī netaisos darīt) bet fakts kā tāds, es baidos par to, ka viņš nebūs mājās, ka varētu neatnākt mājās un tā notiek, es baidos no tā, ka viņš dusmosies uz mani , tā notiek, es baidos par to, ka viņš tā vietā, lai būtu ar mani izvēlēsies iet ārā ar saviem draugiem un tā noetik. es domāju, ka piesaistu sev visas šīs lietas. un pati brīnos par to, jo agrāk es biju pavisam cits cilvēks, bet tagad es baidos par tik daudz lietām. pieminētās ir tikai daži piemēri. es vairs nezinu ko lai dara ar tām savām bailēm. izklausās nedaudz slimīgi, bet tā man tas iekšēji ir un es neko nevaru padarīt. apdomāju doties pie psihologa, bet pagaidām tas nav iespējams. kā piesaistīt sev labās ne sliktās lietas?
16.04.2012 13:49 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Redz,Tu jau jau pati visu laiku domā negatīvi. Kur paliek pozitīvā domāšana??
Ko domā ar negatīvo,mēģini pārvērst uz pozitīvās nots!
Domas taču materializējas!
16.04.2012 13:51 |

Reitings 333
man jau kādus 2vus gadus ir melnā strīpa, un lai kā es censtos domāt pozitīvi, man nesanāk, visu laiku ieslīd visādas sliktas domas un kā pēc striķīša tieši tā arī notiek. es nezinu kādu grāmatu varbūt varat ieteikt, par pozitīvu domāšanu? cilvēki arī brīnās, kas ar mani noticis, jo agrāk visi mani sauca par pozitīvisma iemiesojumu, tagad es pat teiktu nedaudz izvairās, jo es vairs neesmu tik jautra un bezrūpīga, man visu laiku galvā problēmas, pat nespēju atslābināties, visu laiku par kko baidos.
16.04.2012 13:59 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Neizskatās, ka patiesā problēma ir Tevis pieminētajā negatīvajā domāšanā, bet gan tajā, ka
Tu vienkārši esi pārāk, pat slimīgi pieķērusies tam cilvēkam.

Atceries, ka ir jādzīvo sava dzīve, tas cilvēks ir tikai kā papildinājums, nevis neatņemama sastāvdaļa.
16.04.2012 14:03 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Un cik gadus esi kopā ar to cilvēku?
16.04.2012 14:03 |

Reitings 5478
Varbūt ikdienas dzīvē vajag kaut ko pamainīt? Vairāk atpūtas,kāds hobijs,aizbraukt kaut kur,parunāties ar klātesošajiem cilvēkiem,ar draugu aprunājies
Jāsāk ar sevi,vai pati esi gatava kaut ko darīt lietas labā!
16.04.2012 14:05 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Man ir līdzīgi, tikai tas nav saistīts ar draugu, bet skolu, katru reizi kā iedomājies, ka nevaru to uzrakstīt, nezinu kāda būs atzīme un nepieņems kko tā notiek. Izlasīju The secret, bet man nelīdz tas, vienu dienu padomāju pozitīvi pēc tam atkal viss sākas no jauna. Bieži arī baidos no tā kāds būs eksāmens vai aizstāvēšana un ar to pati sevi iegruzīju, vismaz man tā sak likties.
16.04.2012 14:07 |

Reitings 333
to es saprotu. un zinu, ka man pašai ir jādzīvo sava dzīve, kādreiz tā bija , man pat šis puisis kaitināja, pat nedaudz izvairījos no viņa, bet viņš bija tik uzstājīgs. es kkā piekāpos. un tagad saprotu, ka laikam esmu nedaudz pārvērtusies par lupatu. kādreiz domāju, nekad nekas tāds nenotiks, ir taču vajadzīga kāda pašcieņa, bet tagad saprotu, ka pati esmu sevi iegremdējusi tajā. kad man bija daudz paziņu ar ko iet ārā, lielākā daļa gan puiši, jo man ar puišiem vienmēr ir bijis labāks kontakts kā meitenēm(nepārprast man bija arī draudzenes meitenes) bet ar puišiem kkā bija jautrāk. mans draugs negribēja lai eju ar viņiem ārā, ar meitenēm jā, bet ne ar puišiem. jā itkā loģiski, bet tagad es esmu palikusi viena. lielākā daļa draudzeņu, ko tiešām par tādām saucu ir auzbraukušas uz ārzemēm,te palikusi tikai viena, kas cītīgi mācas un viņai laiks man atliek maz. un tad nu es visu laiku gribu pavadīt ar puisi, jo kkā netieši vainoju viņu, zinu, ka nav pareizi, bet es nepspēju. un redzu, ka viņš arī to ir pamanījis un nedaudz sāk kāpt man uz galvas, jo es visu piedodu. bet es savādāk nevaru. kā man rīkoties? ja agrāk es varēju riktīgi ignorēt , tā, ka man skrien pakaļ, tagad es esmu tā, kas skrien pakaļ un pašai ir pazemojoši to atzīt, bet ko tad vairs.
16.04.2012 14:09 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Raksta sākums man atgādināja mani pašu. Manuprāt, Tev ir tās bailes tamdēļ, ka esi pieķērusies savam puisim. Es saprotu, ka ir grūti dzīt projām sliktās domas, taču katru reizi, kad tās atkal ienāk prātā, atceries, ka domas mēdz materializēties. Tavs draugs ir ļoti daudz ko mainījis sevī, lai būtu ar Tevi kopā - vai Tev neliekas, ka tas jau vien pierāda, cik ļoti Tu viņam esi svarīga? Strādā ar sevi, pacel savu pašapziņu un būs ok! :)
16.04.2012 14:10 |

Reitings 333
kopā esam jau krietnu laiciņu. es nezinu varbūt viņam ir apnikums no manis un es viņam esmu to teikusi, ja tā ir, tad pasaki man to acīs un ja vēlies šķirties tad saki to. bet viņš katru reizi saka, zaķi tā nav, es negribu nevienu citu meiteni, man neviena neintersē utt. bet turpina rīkoties kā pirms tam.
16.04.2012 14:11 |

Reitings 5478
Bet varbūt arī puisis ir noguris no tā,ka Tu viņam nemitīgi netici? Vismaz man tas vienā brīdī tiešām apniktu!
16.04.2012 14:12 |

Reitings 333
pēdējā laikā man šķiet, ka viņš nemaz neceņšas, es pat nezinu kapēc, droši vein, ka kāpēc censties, jo es tāpat esmu, nekur nepazudīšu. uzskatu, ka esmu pietiekami simpātiska, vnk pēdējā laikā pati to noliedzu kkā manas pašapziņas dēļ liekas, ka neesmu gana laba, neviens jau negrib';es ar mani draudzēties. pati nezinu kāpēc esmu tā mainījusies, jo agrāk biju pavisam cits cilvēks,
16.04.2012 14:13 |

Reitings 333
varbūt arī. es esmu diezgan sarežģīts cilvēks un zinu, ka esmu nedaudz cimperlīga, zinu, ka citi puiši manus gājienus varbūt nepanestu, bet arī viņš nav nekāds zelta gabaliņš un viņam mīnusi ir vairāk kā vajag. vispār man vajadzētu kādu sarunu partneri, kas būtu gatav parunāties ar mani, bet tādu īstu, nevis tādu, kas uzraksta vienu teikumu un nozūd. aj , jūtos bnk stulbi.
16.04.2012 14:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ir jāapzinās no kurienes ir šīs bailes, kāpēc tu baidies, kas to veicina, un tikai tad ja spēsi rast iemeslu savām bailēm varbūt varēsi atrisināt savu problēmu. Es domāju, ka tavā gadījumā domas nemateralizējās, drīzāk tu nespēj pieņemt patiesību, ka draugs var arī mājās atnākt vēlāk, ka viņš var nerīkoties tā kā tu vēlētos, no bailēm ir jātiek vaļā un jo ātrāk jo labāk, un tikai tu pati to vari mainīt, un tas nav vienas dienas jautājums, tas ir ilgs laiks.
16.04.2012 14:16 |

Reitings 333
es saprotu no kā ir bailes, no vientulības. jo kā jau rakstīju LV ir palikusi tikai viena draudzene, ar ko varu parunāties kur aiziet utt. tiešām draudzene. ir paziņas, bet tas nav tas , kas draudzene ar kuru varu runāt par visu. un draugs un tad nu es esmu viņam tā pieķērusies , ka ārprāts. stulbākais ir tas, ka es pati to apzinos, bet reāli neko īsti nevaru izdarīt leitas labā, jo dzīvojam kopā. viņš lielāko dienas daļu ir projām, viņš ir tāds tipiņš, ka mājās vnk nevar nosēdēt, vajag kkur iet. pie draugiem uz garāžu utt. bet man jāsēž mājās. aizeju citrei uz bibliotēku, bet man apnīk tas viss. es arī gribu kācu action.
16.04.2012 14:23 |

Reitings 787
Tikai neļauj viņam sākt sev kāpt uz galvas. Drīzāk liec viņam sajust, ka ar briesmīgu attieksmi viņš Tevi var pazaudēt, nevis, ka Tu visu pacietīsi un klusēsi.
Varbūt kļūdos, bet es uzskatu, ka nekad nedrīkst ļaut vīrietim gūt pārsvaru attiecībās (ar to domāju kāpšanu uz galvas).
Atrodi sev kādu hobiju, ar ko aizrauties. Kaut vai glezno/zīmē vai fotogrāfē. Dari jebko, galvenais, ka gūsti no tā prieku.
16.04.2012 14:40 |

Reitings 787
zemenīte, bet kamdēļ Tev ir jāsēž mājās? Kaut vai ej viņam līdzi, varbūt tiksi pie jauniem draugiem (t.i. sadraudzēsies ar viņa draugiem). Pati takš teici, ka Tev veidojas labas attiecības ar vīriešiem.
16.04.2012 14:42 |

Reitings 357
Ļoti vienkārši.
Ja tu noformulē domu, ka draugs mani pametīs, un paralēli domā, ka gan jau nepametīs, tad tu visumam sūti domu mučkūli, līdzarto, ne laimīgi dzīvojat, ne arī šķiraties.
Ja, tu visumam sūti domu, ka vēlies šķirties no sava drauga, un nedomā klāt vel visādas domas, tad tas var piepildīties.
Vel piemērs...ieraugi skatlogā kleitu, un ievēlies ka to gribi. Ja tu aiziesi mājās, un sāksi domāt par to, ka tev nav nauda, vai arī, ka šī kleita tur noteikti nebūs, tad visticamāk tu viņu arī nedabūsi.
Ja, tu ieraugi kleitu un aizej majas ar domu,ka ļoti viņu vēlies, un vēlāk pat piemirsti, ka šo kleitu iekāroji, tad visticamāk sagadīšanās pēc pēc laika tu viņu ieraugi uz atlaidi, jeb piemēram tava draudzene ir viņu nopirkusi, bet viņa ir gatava tev to atdot, jo viņai tā neder.
16.04.2012 14:51 |

10 gadi
Reitings 5929
LABELLA, esi lasījusi kaut ko par pozitīvo domāšanu? Man ļoti patīk Tavs domu gājiens.

+ Man ir nedaudz līdzīgi kā autorei, ari domāju, kā, lai piespiež sevi domāt labas domas?!
Vienīgais, kas man ir izdevies, ir zīmīgas lietas (ķēdītes vai citi priekšmeti), ko paņemot rokā man sāk šķist, ka sliktās domas aiziet prom. :)
16.04.2012 15:10 |

Reitings 333
es jau ar viņa draugiem arī eju šad un tad, bet tās attiecības man nav ar viņiem īpaši labas, jo atklāt sakot viņi ir stulbi (protams, ne visi) bet ir daži eksemplāri, kam interesē tikai piedzerties un viss. un pārsvarā viņi ir bez draudzenēm un grib tikai braukāties apkārt un savākt kkādas skuķenes utt. protams, viņi mani negrib , jo es uz to visu skatos savādāk. pēc pašreizējās situācijas izskatās, ka manam draugam neinteresē nekādas citas meitenes, bet nekad jau nevar 100% pārliecināts būt. man arī liekas, ka viņam nedaudz ir kkāds uzmanības deficīts bērnībā vai pusaudža gados bijis, jo viņš tik traki dzenās pēc to puišu atzinības, kaut gan viņi jau nu nav tie no kuriem dabūt atzinību. un jā laikam ir tā, ka esmu nedaudz atļāvusi kāpt uz galvas, kaut nosolījos, ka nekad tā nebūs. ar to aizraušanos ir tā, ka varu atļauties tik to, kas neprasa naudu( arī sāpīga tēma) fočiks, man saplīsis, fotografēt patīk, bet nav naudiņas , lai salabotu tagad. zīmēt īpaši nepatīk vairāk kādas grāmatas, ko jau pieminēju utt. ko jūs man ieteiktu darīt? es pati nezinu kā lai pārvērs savu domāšanu. es zinu, ka jādomā pozitīvi, bet pateikt ir vieglāk kā izdarīt.
16.04.2012 16:11 |

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
zemenīte - man to4 tāda pati situācija kā Tev . Šis lielākoties savā brīvajā laikā iet ārā ar draugiem un sēž ar šiem pie kāda vai arī ārā, pļumpējot aliņus . Un tā nosit savu laiku. Pilnīgi bezjedzīgi.
Un tajā pašā laikā pilnīgi aizmirstot par mani.
A es sēžu mājās un stresoju un domāju kad šis nāks un tādā garā. Pilnīgs stulbums.
Tieši tā kā meitenes saka- vajag hobijus un lietas ar kurām nodarboties lai nav par to jādomā. Es ar cenšos tikt vaļā no tā. Liekas ka esmu no viņa atkarīgs dažreiz.
16.04.2012 16:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits