ceru, ka sapratīsiet manu domu un ko ieteiksiet. kā tikt galā ar psiholoģiskām bailēm? jau pirms kāda laika izlasīju grāmatu "the secret" , bet pēdējā laikā man liekas, ka viss notiek pēc grāmatas, tikai sliktā nozīmē, tieši tas no kā baidos piepildās, bet es nekādīgi nespēju to pārtraukt. tas vairāk ir saistīts ar draugu, kad sāku satikties ar viņu biju stipra, mani neviens neieteikmēja, un ja viņš kko izdarīja kko ne tā, tad man bija ļoti viegli pateikt, ka es negribu tādas attiecības utt., un viņš laboja šīs lietas, kas mani neapmierināja, un tā tas turpinājās, līdz man sākās šīs bailes, es baidos no tā, ka viņš varētu aiziet no manis, ka viņam varētu iepatikties kāda cita( tas ir nedaudz slimīgi un zinu, ka ja tā notiks , tad tāpat neko neizdarīšu un arī netaisos darīt) bet fakts kā tāds, es baidos par to, ka viņš nebūs mājās, ka varētu neatnākt mājās un tā notiek, es baidos no tā, ka viņš dusmosies uz mani , tā notiek, es baidos par to, ka viņš tā vietā, lai būtu ar mani izvēlēsies iet ārā ar saviem draugiem un tā noetik. es domāju, ka piesaistu sev visas šīs lietas. un pati brīnos par to, jo agrāk es biju pavisam cits cilvēks, bet tagad es baidos par tik daudz lietām. pieminētās ir tikai daži piemēri. es vairs nezinu ko lai dara ar tām savām bailēm. izklausās nedaudz slimīgi, bet tā man tas iekšēji ir un es neko nevaru padarīt. apdomāju doties pie psihologa, bet pagaidām tas nav iespējams. kā piesaistīt sev labās ne sliktās lietas?