Sasmējos :D
Pirmkārt, Tev par šo visu vajadzētu pakonsultēties ar savu ārstu.
Baseinus un visas pārējās sportiskās aktivitātes mana daktere man aizliedza veikt līdz brīdim, kad tiek pārdzīvotas 12. nedēļas. Pēc tam pamazām varēšu atsākt doties uz baseinu.
Par ēdienu.. būs Tev kaprīzes,un vēlēsies, lai pēc iespējas ātrāk tās tiktu piepildītas, bet ko ēst viennozīmīgi nevar tas ir - steiki,bifšteki,viltotie zaķi,suši(!)(par šo man pašai baigais kreņķis),nekādas jēlās zivis utml.
Kad parādās punčuks? - Tas katrai ir individuāli. Tikko kursabiedrenei piedzimis bērniņš un mēs nemaz neviens nenojautām, ka viņai, kas tāds varētu notikt, kaut pati ir ļoooti tieviņa. Pirmajā trimestrī Tavs puncis būs uzpūties,tādēļ jutīsies tā it kā Tu jau būtu kādā 5. mēnesī, bet tas pāries :)
Par sliktumiem - arī tas ir katram individuāli, viena var vemt no rīta līdz vakaram, un beigās nokļūst slimnīcā pie sistēmas, savukārt, cita var nevemt. Man personīgi šajā laikā ir bijis slikti tikai vienu dienu, tiesa gan, uz smakām gan esmu jūtīga, tas, kas agrāk man ir licies smaržīgs šobrīd smird. Tā kā, tas nav tā viennozīmīgi nosakāms kā būs Tev. :)
Vairāk informācijai ieteiktu doties uz cāli vai māmiņu klubu. :)
Izturību! :)