"Manam runcim ir 10 gadi un visu šo laiku baroju ar Viskas sauso un Kitekat konserviem. Tpu, tpu, tpu kaķis nav slimojis un lec kā jauns runčuks. Mana mamma savu kaķeni baro ar profesionālo barību, atbilstošu vecumam un speciāli sterilizētiem kaķiem un slimo kā traka."
"Man ir 2 kakji, vienam 10 gadi, otram 3 gadi un abi ed whiskas. Kad pateicu par so temu sodien vetarstei, vina teica, ka alergijas var but jebkuram dzivniekam, pat no vislabakas bariibas, bet tas, ka kads no Whiskas ir nomiris, to gan vinja pasmejas, jo teica, ka tad visa pasaule jau sen whiskas butu aizliegts, neviena firma nekad muzha neatljautos razhot baribu, no kuras dzivnieki mirst, jo ta vinji sagrautu savu biznesu. Tas ir milzigs bizness. Vienkarsi izklausas pec tantinju vavuljoshanas, kakjis nomira, jo bija slims, ne jau tapec, ka whiskas eeda!!"
"manas mammas kakis visu muzu ed whiskas, runcim 7 gadi un sprauns ka jauneklis :)"
"Mans kašars ar ēd whiskas, par veselību nesūdzas. Bulshits shita antireklama, melnais PR"
"mana persiešu skaistule arī ēd 1X dienā paciņu Whiskas +prof.sauso un jau 7.5 gadi skrien un ālējas kā mazs kaķēns un pie vetārsta neesam bijuši vispār....:)"
"Manas divas kakjenes arii eed Wiskas - nav ne vainas.. vienai jau 15 gadi, otrai 5 :)"