Nu.. es pati spēlēju, mans vīrietis arī, spēlējam kopā, spēlējam atsevišķī, brīvajos brīžos, kad nav ko darīt un tā. Man tas nav šķērslis, nedz manam vīrietim. Mūsu izpratnē, WoW's ir lieliska iespēja izrauties no ikdienas problēmām un aizmirsties uz dienu kaut vai. Protams, visam jābūt savam mēram, izskatās, ka ir reāla traka atkarība, bet ar to pats cilvēks var tikt galā, ja vēlas.
Es pati varētu spēlēt dažādas spēles diendienā un izmēģināt viskko jaunu virtuālajā pasaulē, man patīk, liekas aizraujoši un ļoti interesanti. Lai nu kā, laiks mīļotajam cilvēkam mums abiem vienmēr ir, spēle nekad nav bijusi problēma.
Ja cilvēkam ir normāla domāšana un saprātīgas spējas saprast, kur ir jāapstājas, vajadzētu drīz pāriet. Par to, ka viņam ir šādi periodi, kuros pielīp pie monitora, es nebrīnos, jo šai spēlei nāk jauni papildinājumi, līdz ar to, daudz jaunu lietu, ko tur darīt.
Es tavā vietā, pacik viņš nevar pat iziet ar tevi ārā, tādēļ, ka spēlē, arī muktu prom, jo mocīties tādās attiecībās - tas nav tā vērts.
Bet iesaku arī pašai pamēģināt šo spēli. Tas uzreiz nenozīmēs, ka arī tu kļūsi atkarīga, bet mēģini paskatīties no viņa puses, kas spēlē ir tik aizraujošs, lai negribētos darīt ko citu.