Gribu padalīties savā pieredzē.Aptuveni divus gadus atpakaļ izdomāju pieaudzēt gēla nadziņus(franču).Aizgāju uz salonu Kr.Valdemāra ielā.Meistare apskatīja manus nagus un uzjautāja vai pirmo reizi-atbildēju,ka jā,jo,tad tā tiešām bija pirmā reize.Viņa uzlika man tipšus un pārkāja caurspīdīgo gēlu.Pēc 2,5 nedēļām sāka nākt stūrīšos vaļā...pati pat varēju noņemt...par to samaksāju LS17
Tā nu beidzot nolēmu uzmeklēt jaunu meistarīti...esmu starā,vakar pieaudzēju(tos pašus franču) viņa visu izdarīja tik rūpīgi!Pirmo reizi tiešām redzēju kā liek gēla nagus kā vajag.Pie viņas gēla nadziņi Ls10
meistarīte atrodas pretim Origu virs MC Donalda 3st.solāriju telpās
atradu ss.lv
http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/health-beauty/beauty-appearance/nails/gel/hxjjp.html
nu pēc bildēm, kas tur dotas.. neteiktu, ka ļoti skaisti :D
bet ko nu es te daudz.. pati nekad neesmu sev tādus likusi.. pati audzēju savus :D vismaz cenšos :D
bon_bon varu teikt ka reklamēju savu meistarīti un kā jau teicu dalos pieredzē un pašai liels prieks,ka beidzot atradu tādu meistarīti,kurai palikšu uzticīga,tās bildes nu ir kā ir,bet noriskēju....un rezultāts patiešām skaists
Man tie nagi uzdzen šausmas, visas tās puķītes, rakstiņi un vēl tā spicā forma, baisi. Bet esmu redzējusi, protams, arī tādus nagus, ka nepateiksi nemaz, ka gēls.
Nav man ne puķīšu ,ne rakstiņu,ne spico galu.Pa smuko!Nagus taču izveido pēc katras vēmēm,vai ne?!Tā,ka nav te ko šausmināties.Neviens jau nevienu nedzen!
Fake nagu piekritēja neesmu, tomēr esmu redzējusi tiešām skaistus. Salonā Koala man šķiet taisīja perfektus. Bet šie galīgi neizskatās labi - tik biezi.
Tā varētu būt,jo katrs jau esam atšķirīgi.Un visādus brīnumus var redzēt:DŠī ir mana pirmā saruna,kuru šeit veidoju.Paldies -paris par viedokli.
Nezinu neko par tām bildēm,bet atkārtoju manējie ir tiešām skaisti,esmu apmierināta un nav biezi,kā bildē...
Man jau liekās, ka nevar spriest par to cik kvalitatīvi šī meistare tev viņus ir uzlikusi,ja saprotu, ka uzlika tikai vakar? pirmajās dienās neko objektīvu nevar spriest-vismaz es tā domāju.
Diezgan ātri uzlaika aizgaaju 16.00-17.30 vai 40 jau biju brīva...womankind cik ilgi jau tur liec nadziņuS?Vai esi izmēģinājusi arī kādus citus pakalpojumus tur?Ļoti vēlētos pieaudzēt arī skropstiņas.