Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kursa darbs

Reitings 58
Reģ: 14.04.2012
Saprotu, ka tagad tamlīdzīgas tēmas šeit ir aktuālas, tad nu iesperšos šeit arī es ar savējo :)
Nomainoties skolai, esmu tikusi klāt arī pie kursa darba rakstīšanas, kas sagādā nelielas problēmas, jo kursa darba vadītājs uz to visu skatās ļoti vienaldzīgi, un katru manu variantu, pat visi vissmieklīgāko, uzskata par labu esam.
Tā kā šādi darbi nav rakstīti nekad, esmu apmulsusi ar pētniecisko daļu. Vai vispār domāju pareizā virzienā. Tēma ir- kapitālsabiedrību dibināšana un darba vadīšana. Kāds pētījums vispār prasītos pie šādas tēmas, ja ņem vērā, ka apjoms ir visai neliels un pārāk izpausties nav kur. Kas būtu tas, kas Jums pirmais ienāktu prātā?
ļoti ceru uz kādu Jūsu objektīvu padomu :)
14.04.2012 12:42 |

Reitings 648
Reģ: 29.01.2009
Varbūt papēti statistikas datus- cik kapitālsabiedrību ir nodibināts Latvijā piem. pēdējo 5cu gadu laikā, cik ir likvidētas, kāds ir to kopskaits pret visām Latvijā esošajām kapitālsabiedrībām, kādi ir to darbību veidi utt. un izdari savus secinājumus kāpēc ir samazinājies skaits vai tieši pretēji pieaudzis un beigās izstrādā kaut kādus priekšlikumus, ko darīt, lai cilvēki dibinātu vairāk kapitālsabiedrību.
14.04.2012 12:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits