būšu nejauka un mazliet reklamēšu, bet caur savu pieredzi.
2011.gada vasara mani bija pārņemusi lielā sevis nīšana, lielā nevienam neesmu vajadzīga sajūta, lielā esmu resna un neglīta, un nepievilcīga sajūta. Biju paveikusi kaut ko lielu, bet tam beidzoties pārņēma tukšums, ko tālāk. Pieņēmos svarā. Ak, cik gan daudz. Skatījos uz vienaudzēm uz ielas, glancēto žurnālu lappusēs un likās viņas visas ir tik sakoptas, skaistas un sievišķīgas, bet es nē. Nesapratu ko daru nepareizi, kāpēc nemāku atrast veikalā īstās lietas priekš sevis, tās sakombinēt, sevi safrizēt, skaisti uzkrāsot. Patiesībā tajā periodā manā dzīvē sāka gāzties viss. Pat dzīvoklis pret mani sazvērējās un applūda tualete, pārdega elektrības vads utt utt. Domāju jebkura atpazīst šo sajūtu, kad nekas vairs nenotiek kā būtu jābūt. Es vienmēr esmu to abrīnojusi kā dzīvē iekārtots - melns pievelk melnu un baltais baltu, līdz brīdim, kad nobīsties no labā un sāk kļūt pelēks.
Tad nu šajā sliktajā sajūtā, lai sevi izglītotu, paceltu garstāvokli un saprastu, kur ir tā vaina, ka man nesanāk sevi skaistu darīt, pieteicos Alises Rozes mācību centra Stila kursos pie Inetas Lesītes. Un šo to sapratu. Pirmkārt jau iemācījos draudzēties ar lakatiem. To ka tie nav tikai siltumam, bet gan lielisks stila paspilgtināšanas aksesuārs. Mans kosmētikas maciņš tika papildināts un pāris acu ēnām un vaigu sārtumu, jo nu iemācījos, ko ar šīm lietiņām darīt, lai izceltu skaisto savā sejā, nevis padarīt to mākslīgu. Sāku pievērst uzmanību līnijām apģērbā, jo tās tik ļoti maina mana auguma proporcijas. Vet lielakais pārsteigums bija mana sejas forma. Vairāk kā 20 gadus dzīvoju ar pārliecību, ka ta ir pārāk apaļa, iespejams pat neglīti, bet kursos pasniedzēja un citas kursantes man saka, ka ta ir gandrīz par ideālo sauktā ovāla formā :)
Ko, lai jums meitenes saku. Uz katru savu "ne", saņēmu pretī skaista/ laba un pievilcīga. Galva paceļas, mugura iztaisnojas un jau uz rudeni atkal smaids, jo patiku sev. Bija iedvesma revidēt drēbju skapi, bija idejas kā labāk sakombinēt, kā eksperimentēt un nebaidīties būt sev, tādai kāda esmu vēl vairāk attīstīt savu stilu. Atceroties - nav pareizi vai nepareizi ir tikai īsta attiksme pret sevi un sevis pasniegšanas māksla.
Tatad, tagad reklāma :) tikai nedusmojieties.
Arī ikvienai no jums ir iespēja pieteikties savām pašapziņas un vizuālajām pārvērtībām. Jau no 17.aprīļa katru otrdienas vakaru Barona ielā 52-4. Piesakies www.arstudio.lv vai
[email protected]
varbūt arī jums ir bijusi pieredze pie šīs pasniedzējas?
bet varbūt no melnās svītras esi mācējusi tikt vaļā neiztērējot ne santīma?