Vai juus ticiet briinumiem!?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Atceros ,ka lasot "The secret" jau sastapos ar lietaam ,kuras likaas neticamas,praatam neaptveramas...nezinaaju ,kam ticeet , kam nee-iipasi par veseliibu !Tagad vakar lasiiju rakstu ,ka Argentiinaa noticis atkal kaarteejais briinums!Beernins ,kuru aarsti uzskatija par mirusu-bija jau ielikts saldeetavaa-speciaalaa kastee...atdziivojies!Neviens nevar izskaidrot kaut ko taadu!Es domaaju ,ka peedeejaa laikaa notiek tik daudz diivainu lietu-vai tiesaam pasaule mainaas tik speeciigi?!
Lasiiju ,ka 10gadus vecai meiteniitei piedzimis beerns Afrikaa!Saprotu ,ka beerni attiistaas dazaadi,bet tomeer 10g...tas tacu veel pavisam nenobriedis organisms...?Ko juus domaajat par visu so,vai jums arii liekas,ka pasaule loti strauji mainaas?!Piemeeram laiks loti strauji "iet uz prieksu"!
13.04.2012 18:53 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ticu briinumiem, bet shos tavus divus piemeeros neveeleetos pieliidzinaat briinumiem. Nez vai tas beerns bija aiznaglotaa kastee, vnk morgaa, jo vinjam nebija dzivibas pazimju, ta ka dzimis priekshlaiciigi, nemanaams pulss, droshi vien netika pieslegts pie aparatiem, kas butu uzradijushi sirdsdarbibu. Un tas ka 10 gados piedzims beerns, nekaads varonjdarbs vai briinums. Ljoti daudzaam meiteneem jau 9 -10 gados ir meneshreizes, tatad reali iespejas palikt stavoklii, taa ir nolaidiiba, perversija, nevis briinums!
14.04.2012 21:14 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Es arī ticu brīnumiem! Brīnumi jau ir dažādi, tas var būt, kas elpu aizraujošs un pārsteigumiem pilns, gan arī šokējošs. Es gribu ticēt brīnumiem, savā veidā šī ticēšana ir visam labajam un pozitīvajam. (Reizēm ir labi pasapņot un lidot mākoņos)
14.04.2012 21:25 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Neticu, bet liktenīgam zīmēm un cilvekiem gan ticu, jo tādas ir daudz bijušas.
14.04.2012 21:33 |

Reitings 16208
Mis Take-taa kaste bija aiznaglota-taa bija rakstiits rakstaa...maate veel pedejo reizi veeleejaas pieluugt par berninu...tur veel bija uzsveerts,ka bija gruuti uzreiz attaisiit...!Otraa gadiijumaa domaaju ,ka diivaini,ka tik jaunai meitenei piedzima vesels beerns...varbuut iisti nevar nosaukt par briinumu...nav tiesi tas pats,kaa Mocarts uzrakstiija simfoniju 4 gadinos...!Tomeer jaasaka ka ir lietas ,kas liekas diivainas,varbuut neizprotamas-buutu pareizaak varbuut teikt,kaa var izskaidrot ,ka berns,kuram veel buutu jaabuut beernam dzied kaa pieaudzis cilveeks-iedomaajos Evanco-taada balss,no kurienes?!
14.04.2012 21:35 |

Reitings 16208
Man jaaatvainojas-sodien rakstu iipasi slikti!Nemaaku izteikties ,komati vietaa,nevietaa!Dziivoju maakonos!
14.04.2012 21:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits