Kā lai nedomā par to, ka VIŅŠ bija ar citu? Bijām kopā ilgi, izšķīrāmies.. Es biju ar citu, viņš ar citu.. Nu mēģinam visu no jauna, bet visu laiku acu priekšā tā meitene.. Kā viņš kaut ko domā, vai slikts garīgais viņam, tā man liekas, ka ilgojas pēc viņas, domā par viņu.. Ehh. Viņam arī grūti. Regulāri pārmet man visu ko saistītu ar to, ka biju ar citu.. Kā lai aizmirst? Un vai laiks palīdzēs?
Labi, es uzstāšos ar tusu un šampi, kad pienāks īstais laiks un pierādīšu, ka man bija taisnība. Es labrāt jau tagad pierādītu, bet nevaru..jo apsolīju. Es turu solījumus, tā kā sorry.
Es domāju, ka šādām attiecībām vairs nav nekāda īpaši spožā nākotne, rīvēsieties viens gar otru, kamēr viss atkal pajuks, ja nemāk aiztaisīt durvis uz pagātni, tad nemāk...
Es arī nemācētu...
Zakji, bet es nedrīkstu arī tevi par to informēt, jo tas notiks pats no sevis , kad pienāks laiks. Ai, nu tur sarežģīti ir..bet vienkārši turi acis vaļā, viss ko varu ieteikt. Un man nekā personīga pret tevi un citām nav. Daudzas te baigi forši skuķi :)
Es domāju, ka tur labākas zāles ir vienīgi laiks. Man bija līdzīgi. Gāju pilnīgi sviestā. Tagad laiks ir sagremojis, dažreiz kkas vēl ienāk prātā, bet cenšos to tikpat ātri aizstāt ar citu, pozitīvu domu.
Galvenais apzināties, ka viss ir galvā!