Melnā piektdiena

Reitings 253
Reģ: 29.01.2009
Patiesībā tikai gribu izkratīt sirdi, bet par kādu padomu būšu pateicīga.
Jau no agra rīta sastrīdējos ar draugu. Strīds par naudu. Šobrīd esmu bērna kopšanas atvaļinājumā, tātad neko nepelnu, iztiekam ar viņa algu, kura šomēnes nebūs liela, jo bija uz slimības lapas. Jau norunājām, ka dzīvosim taupīgi un neko lieku nepirksim. Veikalā iegādājos desu un sieru no lētā gala, lai būtu, ko brokastīs uzēst (cepti kartupeļi, makaroni vai auzu pārslas pieriebušās). Nevaru es no paša rīta ēst tā kā viņš, man ir par smagu un tas ir tikai normāli. Viņš man sāk pārmest, ka es lieki naudu tērēju, ka es būšu vainīga, ja mēneša beigās būs jāknapinās. Visforšākais bija strīda beigās, kad man palūdza 2ls cigaretēm. Sadusmojos un pateicu, ka tas nu gan nav normāli, ka es redz nedrīkstos sev normālas brokastis sarūpēt, bet viņš drīkst gan uzpīpēt, gan aliņu iedzert. Vārds pa vārdam līdz bija mani jau novedis līdz asarām. Kā gan viņam nav kauna man vispār ko tādu pārmest?! Ir doma izsludināt kluso karu, bet vai tas ko mainīs? Zinu, ka viņš arī ir neomā, jo ienīst savu darbu, bet nekas cits šobrīd nespīd. Nav godīgi, ja viņš atnāk mājās un savu žulti izgāž pār manu galvu, it kā man ikdiena būtu tīrā izklaide.
13.04.2012 13:40 |

Reitings 88
Reģ: 13.04.2012
bet kur lai iet pec devitas
13.04.2012 20:39 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
vidusskolā :)
13.04.2012 21:01 |

Reitings 313
!!

no malas izskatas, ka vinam sis attiecibas neko nenozime un vins vnk tevi izmanto un speciali kaitina.....
13.04.2012 21:18 |

Reitings 2728
Fui, ciest nevaru tādus krānveidīgos - būtu labāk domājis nepīpēt un aliņus nesūkt, lai vairāk Tev un bērniņam pārtikai paliek, nevis pārmetis, ka Tu siera gabaliņu esi nopirkusi. Lai kā riebtos darbs, uz Tevi ko tādu izgāzt nav godīgi!
13.04.2012 21:22 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ja man uzbrauktu par to, ka es nopeerku kvalitatiivaaku vai ekologiskaaku paartiku, liidz ar to arii daargaagu, vecis tajaa pat dienaa izlidotu no dziivokla ar visaam mantaam! Man mana veseliiba ir svariigaka.
13.04.2012 21:33 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Iipashi, ja tu mazo baro ar kruuti, tev IR jaaeed veseliigi!
13.04.2012 21:34 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
nebūtu, protams, tev tagad ko pārmest, bet, man liekas, ka vajadzēja rūpīgi pārdomāt, vai jūs varēsiet to bērniņu uzturēt. ok, tagad ir zīdainis, viņam nepieciešams ēdiens un apģērbs, bet vēlāk plusā nāks bērnudārzs, skola, viss, kas saistīts ar izglītību.. un piedod, ja tev brauc augumā par to, ka tu nopērc desu un sieru, kas ir pavisam ikdienišķa lieta nevis kaut kāda ekstra prece, tad - kas būs tālāk? kā tu pati, pirmkārt, varēsi tiekties tālāk par vidējo, jo diemžēl tagad ļoti daudz kur prasa jau augstāko izglītību.. kur tam visam jūs iegūsiet līdzekļus?
diezgan neapdomāts solis izskatās, bet nenosodu, jo ne jau tu izvēlies šobrīd, ko darīt.. tagad mazais ir un par viņu ir jārūpējās. es tās cīgas un alkoholu aizliegtu! un par darbu tev šobrīd jau nu nebūtu jāuztraucās, prioritāte šobrīd tev ir mazais.
lai veicas! =)
13.04.2012 21:56 |

Reitings 253
Visforšākais, ko viņš tagad varēja izdarīt - piezvana un pajautā vai viņš drīkstos ar draugiem šovakar patusēt.. Interesanti gan, kādu atbildi viņš no manis cerēja sagaidīt! Esmu vienkārši nikna.
Mazais pieteicās pavisam negaidīti. Apstākļi ir tādi, kādi nu viņi reiz ir, bet tas nenozīmē, ka var darīt un runāt visu, kas ienāk prātā.
midnight_rose - paldies! :)
13.04.2012 22:06 |

Reitings 104
Reģ: 08.04.2012
Šķiries no viņa pieprasi alimentus + eju uz sociālās palīdzības dienestu pēc palīzības ,kad viņš nedzīvos ar tevi :)
Skarbi ,bet nu tas tiešām nav normāli.
Tā ir pilnīgākā necieņa no viņa puses pret tevīm ,kā var nolikt savu vēlmi pīpēt/dzert pret to ,ka ir normali jāēd jaunajai māmiņai...
13.04.2012 23:47 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es laikam vairāk piekritīšu midnight_rose. Un ir tāda sajūta lasot, ka puisis bērnu nemaz īsti nav vēlējies. Tas bija vairāk vai mazāk tavs vienpersonisks lēmums paturēt bērnu?
13.04.2012 23:54 |

Reitings 253
Tas bija mūsu kopīgs lēmums, šīs lietas mēs bijām izrunājuši vēl pirms mazais pieteicās. Bet tam vairs nav nozīmes. Esmu izlēmusi aiziet. Nezinu, kā es to izturēšu, nezinu, uz kurieni iešu, nezinu, kā izdzīvošu.. Man ir jāiztur, man ir man dēliņš, un tas man ir svarīgākais pasaulē!
14.04.2012 10:30 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Chiize, atvainojos jau iepriekš, bet es Tev neticu! Neticu tam, ka Tev dēliņš ir svarīgākais pasaulē, jo to neredzu Tavos komentāros. Aiziet prom no vīrieša Tu vēlies tāpēc, ka Tev nepatīk viņa izturēšanās, ne dēla dēļ! Kura māte iet prom no vīrieša, kurš vismaz kaut kādu materiālo palīdzību var sniegt, nezinot to, kā/kur nopelnīs. Piedod, bet šajā situācijā ucināties ap savu ego ir muļķīgi. Izdomā to, ko darīsi rīt, parīt, pēc mēneša un pēc gada, tad vari iet prom. Tu neesi skuķis, kurš var iet, kur acis rāda, Tu esi māte! Un šobrīd, lasot Tavu pēdējo komentāru un saprotot, ko tāds gājiens nozīmēs Tavam bērnam, es neredzu ne mazākās rūpes par dēlu.
14.04.2012 10:49 |

Reitings 253
Nav jāatvainojas, tu tikai izsaki savu viedokli, bet tu nezini vēl daudzus faktus. Materiālo palīdzību? Muļķības! Vakar saņemto algu viņš ir nodzēris, karti nobloķējis un telefonu pazaudējis. Visa materiālā palīdzība, nāk no mūsu abu vecākiem, nevis no viņa. Visu šo 6mēnešu laika, savam bērnam viņš nav nopircis pilnīgi neko. Iet man ir kur - pie manas mammas. Tas komentārs bija izmisuma brīdī rakstīts. Un kāda gan māte es varu būt savam bērnam, ja viņš redz kā es raudu, pārdzīvoju, redz strīdus starp mums abiem? Viņam nav jāaug tādā vidē. Un ja tēvam viņš ir patiešām svarīgs, viņš materiāli atbalstīs, ja, protams, to spēs, lai arī kur mēs dzīvotu. Es negrasos bērnam atņemt tēvu. Nav jēgas no ģimenes, ja eksistē tikai šis vārds, bet nekas vairāk.
14.04.2012 10:57 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Chiize, lūk, tagad bilde ir skaidrāka, par to paldies! Tad veiksmi, dodoties pie mātes, lai jums abiem ar mazo viss ir kārtībā:)
14.04.2012 11:02 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
protams,viņš jūtas kā galvenais ,jo pelna,viņam ir alga un tāpēc uzskata,ka var ar savu naudu rīkoties kā vien viņam patīk.
ja cilvēkam ir atkarība ,tad jārēķinās,ka viņš naudu ,pirmkārt, iztērēs savai atkarībai un pēc tam domās vai pieliks nauda pāri,lai nopirktu ēst,samaksātu par dzīvokli, nopirktu zāles. varbūt arī ir kāds ,kurš vispirms nopērk ēst un pēc tam vairākas dienas mokās , mēģina iztikt bez cigaretes, stiprajiem dzērieniem ,lai ģimenei būtu labi.
cilvēka īstā daba, būtība izpaužas,tad kad ir pavisam maz naudas. paliek pārējie latini un tad kurš nju kur iztērē-cits nopērk cigaretes, cita jaunu skrostu lušu,jo vecā ir izbeigusies un nevar bez uzkrāsotām skropstām iet sabiedrībā, vēl kāda nopērk pārtiku un iet 1h ar kājām uz darbu,jo nepietiek naudas biļetei.
14.04.2012 11:02 |

Reitings 253
Zivs - paldies! :)
14.04.2012 11:11 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
chiize!kāda jēga no vīrieša ,kurš visu nodzer,savam mazajam neko nevar nopirkt, emocionāli neatbalsta. neizklausās pēc jēdzīga vīrieša.
tādā situācijā tev patiešām viņš jāsūta....ja vecāki apņemās palīdzēt tev tavā grūtajā situācijā,tad ir pavisam labi:) varbūt viņš sapratīs kas un kā ,kad jau būs tevi gandrīz zaudējis. kā saka -tādiem cilvēkiem viss ir jāzaudē un tad varbūt viņi dramatiski maina savu dzīves veidu. ja viņam ir vienalga esi vai nē blakus, ar viņu kopā, tad nekas nemainīsies,bet ja viņš tā uzvedās,jo uzskata-ai, viņai bērns, nekur jau neies,kas gan viņu tādu ar bērnu gribēs,varu tagad uzvesties kā gribu,jo viņa tāpat nepelna ir ar atkarīga no manas labvēlības,tad pēc aiziešanam var būt sapratīs,ka neesi gatava paciest tādu paviršu attieksmi
14.04.2012 11:11 |

Reitings 253
Vienreiz jau aizgāju uz vairākām dienām. Dažus mēnešus viss bija ļoti jauki. Bet tādi cilvēki nemainās, žēl tikai tas, ka esmu to par vēlu sapratusi.
14.04.2012 11:15 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
chiize - bet tas taču nekas. man gan ir prieks lasīt, ka tev tavs mazais nozīmē daudz, tas ir skaisti :) vēlu tev veiksmi un turies, nepadodies ne pa kam! un galvenais, lai kā arī tev lūgtos - neatgriezies.. cilvēks tiešām tā uz sitiena nemainīsies, jo cigarešu atkarība (piedod, ja es izsakos nepareizi) nekur neizzudīs!!! un ar draugiem iedzert viņš turpinās. tā ir ar cilvēkiem mūsdienās, ka vairāk vai mazāk mēs katrs esam egoists un šeit egoisms ir ļoti manāms. ja viņam viņa mazais dēliņš kaut cik rūpētu, es domāju, ka viņš par visām varītēm censtos atmest smēķēšanu un iedzeršanas arī būtu vai nu ļoti reti vai vispār nebūtu.. ar katru cigarešu paciņu un alkohola pudeli viņš varēja tevi un tavu mazo pabarot! tev ir jābūt stiprai un galvenais - labai māmiņai.. bērns var iespaidoties no tā, ka redz tevi raudam, vienalga, vai viņam ir pusgads vai 2 gadi. tev dzīve pie vecākiem būs mierīgāka un skaistāka, nebūs to negatīvo emociju vairāk, bērniņš arī augs mīlestībā! :)
14.04.2012 15:33 |

Reitings 253
Paldies par atbalstu, tiešām iedvesmojoši! :)
14.04.2012 17:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits