biju pie zīlnieces.

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
pirmo reizi dzīvē šodien apmeklēju zīlnieci. pēc ilgiem pētījumiem izvēlējos vienu konkrētu un devos pie viņas. un, godīgi sakot, esmu lielā šokā. viņa pēc kārtīm nolasīja visu manu pagātni kā atvērtu grāmatu un deva labus padomus nākotnei. pašlaik man ir ļoti smags periods dzīvē, tāpēc izvēlējos spert šādu soli, zinu, ka saka, ka ieskatīties savā nākotnē nedrīkst, bet ļoti vilināja šis viss un es nenožēloju, ka aizgāju. šodien, pēc ilgiem laikiem, jūtos ļoti pozitīvi uzlādēta. tas viss man atvēra acis. īsti nezinu, ko ar šo diskusiju gribēju pateikt, bet vnk vēlējos padalīties ar savu pozitīvo pieredzi. protams, nezinu, vai tas, ko viņa man teica, arī piepildīsies, bet šī saruna man deva spēku dažādām jaunām lietām! :)
12.04.2012 22:44 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Paldies par info :) Es to visu petu un tomer man vnm kkas '' neaiziet '' lidz galam , Tu spej pastastit ta , ka es beidzot saprotu to ko sen jau pratoju.
23.04.2013 16:37 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
mani tagad ļoti ieinteresēja, vienalga jau drusku bail un drusku skepse, bet.. varat ieteikt kādu labu gaišreģi/zīlnieci no savas pieredzes? gaišu cilvēku.
23.04.2013 16:52 |

Reitings 26
Reģ: 28.10.2012
Es eju pie vienas zilnieces,tikai tad, kad ir vajadzigs padoms.Vinu parbaudiju ,izliekot man pagatni.Nu prezizak nevareja but.Ta nebija parasta fraze...Jums bija smags gads,bet tik daudz sikumos pateica,ka man nebija saubas par so zilnieci.Un ta nesen atkal biju ,jo darba ieradas jauna drbiniece un man sakas problemas ar vinu.Izliekot pirmas kartas jau to man visu pateica sikumos...tatad ticat vai ne,bet ir ari cilveki ar sadam spejam.Ticet vai ne,tas jau paliek Jusu zina.
23.04.2013 17:12 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Es neticu, ka ir zīlnieki, kas var izzīlēt nākotni. Es ticu, ka ir empātiskas būtnes, kas var nolasīt Tavas domas. Un pēc domām viņš izsecina, kā tas aptuveni varētu attīstīties.

Vienreiz jautāju vienam turkam, kas man zīlēja, un viņš tieši šo versiju apstiprināja. Es viņam arī jautāju, kā man būs ar tābrīža puisi, viņš atbildēja, ka viss bus super, būsim kopā ilgi. Es priecājos (jo tieši to gribēju dzirdēt). Atbraucu mājās, un tajā pašā vakarā mans ex man paziņoja, ka manas prombūtnes laikā esot saticis ar savu agrāko mūža mīlestību. LOL
23.04.2013 17:21 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Tas gan par to nākotni tā arī ir. Ņemot vērā to, kāds tu esi pēc rakstura, kāda ir sakrātā karma, kādi ir līdzšinējie, var diezgan viegli paredzēt scenāriju. Bet scenāriji var būt dažādi. Tāpat kā dzīves laikā ir vairāki brīži, kad varam nomirt, tāpat arī nākotnes scenāriji var būt dažādi. Ja cilvēks ies randomā kā līdz šim, tad paredzamais scenārijs arī piepildīsies. Bet, ja cilvēks kaut ko kardināli mainīs, izmainīs apziņu, arī notikumi var atnākt citi.
23.04.2013 19:03 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Kāda varbūt prot caur internetu zīlēt?
23.04.2013 19:07 |

Reitings 57
Reģ: 28.03.2013
Es arī zinu savu nākotni (izzīlēja), un tagad ir tā nedaudz nemierīgi, zinot, ka mana dzīve vienā mirklī var pilnīgi mainīties un apgriezties kājām gaisā.
23.04.2013 19:09 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Man bail, ka zīlniece ar saviem "pareģojumiem" ieprogrammēs bezapziņu un cilvēks pats arī neapzināti ies uz to visu, ko viņa pareģoja. Tā kā esmu viegli iespaidojams cilvēks, man tas ir tabu, jo vēlos savu likteni.
23.04.2013 19:11 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Nu wtf vienkārši!! Kas jums, sievietēm, ir ar tām zīlniecēm un šamaņiem? Tā vietā, lai savu dzīvi veidotu pašas, jūs ticat kaut kādām basņām.

Tīru čakras un uzlaboju karmas, varam to nokārtot ar internetbankas starpniecību.
23.04.2013 19:14 |

Reitings 132
Reģ: 08.02.2013
atcerējos šinī tematā, tepatās,kad kaut kāda cosmiete zīlēja. Nu jau pirms gada. Pārlasīju un pagaidām maz, kas ir piepildījies. Nu, respektīvi, tas, kas ir tuvā nākotnē, nemaz nav un pat ne uz to pusi :D
23.04.2013 19:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits