Ko labu darāt?
Kāds noskaņojums?
Man šis vakars ir vnk "izcils" - BD jau ir līdz rīklei, nets atslēdzās,kad vismazāk vajadzēja un vispār - garīgais ir zem nulles!
Bonusā vēl šodien ar vienu cilvēku salecos..vareni!
Skatos Dom2, garīgais ir ok. Šodien internetā pirmo reizi pildīju autoskolas eksāmenu, neesmu neko mācījusies. Puse atbildes bija pareizas, tas priecē. :)
Rīt sākšu skriet un jāpalasa autoskolas grāmata + testi jāpapilda.
Sēžu kojās, mani ielika citā istabā un šajā istabā kaimiņienei nu TĀĀ ož kājas, ka nezinu, kur likties!!!! :o
Bet uz pozitīvās nots esmu, jo skolā superīgs jauns pasniedzējs - jauns un smuks :D Tad nu sapņoju par viņu kāds būs eksāmens pie viņa :D
sadzēros bērzu sulas, jūtu ka šonakt uz wc staigāšu :D
vakars pa mierīgo, pēc ilgiem laikiem esmu atsākusi ciemoties cosmo, jūtu ka laiks paiet daudz ātrāk! :D
Izcepu iecienītos šokocepumus. :) Pavadu mierīgu vakaru ar savu maģistra darbu,jo rīt jāaizstaigā līdz darba vadītājam uz konsultāciju.Taču,domāju,ka drīz beigšu rakstīt,jo gribu lasīt ''Atriebes dievieti''.
Noskaņojums labs,jo laiciņš šodien bija tik superīgs.
Tā jau tiem studentiem ir- februāris, februāris, februāris, oij bļin, jau maijs
Es gribu īsos puszābaciņus. Iegāju NS Kingā (Zakja mīļajā veikalā), un skatos- zandales vien, nu tad es nopūtos un domāju, ka maijā jau anyway kurpnu sezona sākas. Tā kā- gaidam maiju.
Ņemos ap BD, tikko pabeidzu praktisko daļu. Rīt plānoju šur tur pielabot un uztaisīt gudrāku :D Tad nākamnedēļ praktiskā un gribu vienkārši par to līdz aizstāvēšanai aizmirst :D Jūku prātā, jo jau tagad pa sapņiem domāju aizstāvēšanas runu :D Tur būs daudz ko aizstāvēties un pacīnīties. Nekāds spožais jau nav un nebūs :)
Šodien vispār gribas ar visiem strīdēties. Tāpēc labāk pasēdēšu vienatnē, noskatīšos kādu GG sēriju un iešu gulēt.
nu man šovakar ir slikti, jo izšķīros ar draugu...:(
un es dzīvoju viņa mājā un man nav kur iet...:(
pat nezinu ko lai daru...viss ir sabrucis tik pēkšņi :(
un skolā arī prakse un par to tagad vispār negribas domāt...
jūtos briesmīgi, sirdi plēš pušu...
adelane, turies! Tev nav draudzene, pie kuras vari palikt? vecāki, brāļi, māsas? Turies! Daba nemīl tukšumu.. Ja beidzies šis dzīves posms, noteikti sāksies jauns - labāks!