Man pēdējā laikā atklājumu ļoti daudz, jo pavasarī ļoti gribas pucēties un vismaz reizi nedēļā iegriežos kosmētikas veikalā.
No kopjošās kosmētikas mans šī brīža favorīts ir LUSH melleņu sejas maska. Nebeidzu priecāties par to, cik labi tā palīdz pret maniem sarkanajiem pleķiem un pumpām. Komplektā vēl lietoju tējas koka eļļu - ož pa visu māju, bet ļoti palīdz problemātiskajām zonām.
No dekoratīvās kosmētikas mana favorītlieta šobrīd ir Maybelline Color Sensational Popstick lūpu krāsa-spīdums. Tagad krāsoju lūpas vairākas reizes dienā :D Tāpat arī patīkams pārsteigums ir Fit me tonālais krēms. Tā kā šādu līdzekli nelietoju, bija radies iespaids, ka visi tonālie ir smagi un nepatīkami - kā maska uz sejas. Šis ir viegls un nerada nekādas nepatīkamas sajūtas. Un beidzot es atgriezos pie savas vismīļākās tušas - Lancome L'extreme. Esmu izmēģinājusi ļoti daudz citas tušas - Maxfactor, Loreal, Gosh, YSL, Dior, bet neviena nav tik laba.
No vilšanām - Victoria Secret ķermeņa sviesti un Paul Mitchel matu putas. No sviesta uz ādas paliek balta kārta, kas nosmērē tumšas drēbes, bet putas maniem matiem ir stipri par stipru. Un es vēl nopirku lielo flakonu... Eh :(