Nepieciesams padoms: Balta kleita ka kaazu viesim

Reitings 1
Reģ: 12.04.2012
Sveikas meitenes!

Man jadodas uz kazam maija beigas, tapec citigi mekleeju kleitas ko pirkt.. Takaa arzemes ir letak pirkt tad mekleju ko internetaa!

Atradu tadu forsu baltu kleitu.. tatad jautaajums:
Vai drikst vilkt uz kazam baltu kleitu? Takaa kazas nekad neesmu bijusi tad nevaru macities no citiem abgerbiem..

Zinu ka labak izvairities no baltas krasas, bet ta kleita loti, loti iepatikaas. (Kleita ir iisa).

Ludzu dodat man padomus... Ka tad isti ir?

Bija doma varbut nokrasot to kleitu citaa krasaa vai varbut vienkarsi izmantot smuku melnu jostu un melnas kurpes klat + vakara somina melnaa krasaa?

Vai tas nesatracinaas ligavu?

Paldies
12.04.2012 12:55 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nav nekāda cepiena, es baltā neietu, pati justos tizli, un nebūtu baigā sajūsmā par citām, kam nestrādā fantāzija un būtu ieradušās baltās kleitās. Salīdzinājums ar sarkanu un melnu galīgi nav tas pats.
12.04.2012 17:52 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Mana draudzene drīz precas,un viņai ļoti svarīga ir visa tā etiķetes padarīšana,jo nesen par to sāka mācīties.Piemēram,vienreiz man aizrādīja,ka martini pasniedzu ar citronu,kurā bija sēkliņas.Man vienalga,es neesmu ne oficiante, ne arī kādās izsmalcinātās viesībās atrados, tādēļ tas bija lieki :D
Tā kā,kas vienam normāli,tas otram šausmīgi.
Ā,jā,viņa ir kategoriski pret balto krāsu.Par cik, viņiem kāzās būs balts ar sarkanu,tad nedrīkstot nevienam viesim šādas krāsas parādīties.. Tas laikam bija domāts arī par vīriešu krekliem.....
12.04.2012 17:57 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ik pa laikam ir diskusijas par kāzām un tad šķiet,ka vispār nekādas krāsas kleitu nevar vilkt,jo ''viena tante teica,ka tā nav smuki/tas nes nelaimi/tā nedrīkst utt''.Vārdu sakot-bez maz labāk vispār neiet,jo neko jau nedrīkst vilkt.
Es nezinu kādai tai kleitai jābūt,lai aizēnotu līgavu.Varbūt vienīgi,varbūt tā kleita ir no kūku sērijas un tu vēl plāno matos mazu plīvuru-tad tas varētu aizēnot.Taču citādi-stulbums kaut kāds.Interesanti,līgavainis arī jūtas aizēnots,kad viņa draugi ierodas melnos uzvalkos?
Taču,es vispār tādiem sīkumiem nepievēršu uzmanību un domājams,ka manās kāzās manas draudzenes varēs ierasties kaut ziliem matiem un visas baltā-es priecāšos,ka viņas ir atnākušas,jo tas ir svarīgākais.
Taču,varbūt labāk aizej pie līgavas ar krāsu sarakstu-lai šī izsvītro visas krāsas,kas viņai nepatīk vai liek justies aizēnotai.Zini kā-savādāk vēl kazās aiziesi nepareizās krāsas kleitā un tā kā viņai,acīmredzot savā dienā vienīgais par ko gribas domāt,ir kas kurai mugurā,tad var gadīties ka sapsihosies un izmetīs vēl vispār tevi no kāzām ārā. :D
12.04.2012 18:03 |

Reitings 81
Reģ: 10.02.2010
Nē, baltu noteikti nē! Kādu citu! Līgavai tomēr ir vienīgajai jābūt baltā...
12.04.2012 18:03 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Nu man pašai ne prātā nenāktu iet uz kāzām ar baltu kleitu,sarkanu arī ne,negribētu būt tik kliedzoša.
12.04.2012 18:04 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Man piemēram ļoti negribētos, lai kāda manās kāzās ierodas baltā kleitā, jo piemēram man pēc dabas riebajs izcakotās kūku kleitas, drīzāk savu gribētu vienkāršu brīvi krītošu kleitu. Un attiecīgi, tas, ka esmu baltā man palīdzētu daudz vairāk izcelties un mani atpazīt kā līgavu, pārējas lai var kaut vai zili zaļas un swarowski kristāliem, bet lai man vismaz paliek krāsa:)
12.04.2012 18:22 |

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Tad jau nevar arī visās citās krāsās, kuras ražo kleitas, jo baltā nav tāda vienīgā - ir vēl ziloņkaula, krēmkrāsa, sniegbalta un vēl sazin kādas.

Ja atnāktu baltā kāzu kleitā, tad līgavai būtu jāuztraucas...
12.04.2012 18:28 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Pieņemu, ka līgavai arī varētu būt gluži vienalga, daudz svarīgākas lietas, par ko interesēties, kā par kāzu viesu apģērbu.
Bet vai pašai valkātājai būtu baigi labā, ērta sajūta - to man gribētos zināt. Parasti jau tērpu nopietnākam pasākumam izvēlamies pārdomāti, ar kādu domu, jeibogu neskrienam uz kāzām reizi nedēļā, un parasti par lielo notikumu uzzinam n -tos mēnešus iepriekš.... tad patiesi man gribētos pieiet un pajautāt, kāda doma nākt kleitā, kas imitē līgavu, kad ir tūkstošiem citu variantu.
Man laikam vnk pārāk asi vel stāv prātā tas gadījums, kad vedējmāte bija 5reiz vairāk pārcakinājusies par līgavu, gozējās garā baltā kleitā ar gigantisku baltu kažokādas apmetni, pieliktajām cirtām utml. Nu, camoon.
12.04.2012 18:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-es arii iedomaajos taadu variantu-liigava parastaa baltaa kleitinaa un kads no viesiem nocakojies no galvas liidz kaajaam....tur jau laikam vienalga kaada kraasa pat...!Laikam ir jaabuut taadai izjuutai,ka jaabuut taadam gaumiigam kopskatam!
Laikam baltu kleitinu es negribeetu vilkt,bet tiesi jaunu arii negribeetu pirkt tam vienam gadijumam-varbuut atdziivinaatu ar citas kraasas jostinu un pieskanotaam kurpeem,ja nevareetu atlauties nopirkt jaunu...!Biju kaazaas,kur jaunai sievietei bija loti simpaatiska balta linu kleitina-loti laba kvalitaate un tiesaam smuka!Liigava bija loti bagaatiigaa baltaa kleitaa!Sajaa gadiijumaa taa lina kleitina nekaadu konkurenci vispaar neizsauca...!Tas jau laikam ,skatoties kada kleita...!
12.04.2012 18:52 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Tu jau vari ielikt linku, kur kleitu var redzēt, tad arī pateiksim vai būs ok!
12.04.2012 19:32 |

Reitings 139
Reģ: 29.01.2009
Es vilku baltu kleitu,man bija vienalga,jo pat nebiju aizdomājusies,ka tā nevar.Nevienam tas nelikās kā kaut kas nosodāms.
12.04.2012 21:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits