Ik pa laikam ir diskusijas par kāzām un tad šķiet,ka vispār nekādas krāsas kleitu nevar vilkt,jo ''viena tante teica,ka tā nav smuki/tas nes nelaimi/tā nedrīkst utt''.Vārdu sakot-bez maz labāk vispār neiet,jo neko jau nedrīkst vilkt.
Es nezinu kādai tai kleitai jābūt,lai aizēnotu līgavu.Varbūt vienīgi,varbūt tā kleita ir no kūku sērijas un tu vēl plāno matos mazu plīvuru-tad tas varētu aizēnot.Taču citādi-stulbums kaut kāds.Interesanti,līgavainis arī jūtas aizēnots,kad viņa draugi ierodas melnos uzvalkos?
Taču,es vispār tādiem sīkumiem nepievēršu uzmanību un domājams,ka manās kāzās manas draudzenes varēs ierasties kaut ziliem matiem un visas baltā-es priecāšos,ka viņas ir atnākušas,jo tas ir svarīgākais.
Taču,varbūt labāk aizej pie līgavas ar krāsu sarakstu-lai šī izsvītro visas krāsas,kas viņai nepatīk vai liek justies aizēnotai.Zini kā-savādāk vēl kazās aiziesi nepareizās krāsas kleitā un tā kā viņai,acīmredzot savā dienā vienīgais par ko gribas domāt,ir kas kurai mugurā,tad var gadīties ka sapsihosies un izmetīs vēl vispār tevi no kāzām ārā. :D