Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Melnmatēm!

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
Sveikas!
Vēlējos jautāt, meitenēm,kuras krāso savus matus melnus.
Kā Jūs viņus uzglabājat spīdīgus?
Vai kādreiz esat vēlējušās tik no melnajiem matiem vaļā un būt citā krāsā?
Vai tev tas ir izdevies? Un kā?
12.04.2012 00:09 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man ir melni.
Daudz komplimenti, ka piestāvot.
Spīdums ir kaut kur zudis. Vienīgais pēc matu maskas nedaudz spīdums ir manāms. Bet tāpat uz 1 vakaru. Pēctam atkal kaut kā noplok. Neesmu atradusi labu veidu kā to saglabāt.

Plānos ir atgriesties pie dabīgās krāsas vai kaut nedaudz līdzīgas. (Vai varbūt kļūšu blondāka nekā kādreiz) :D :D

Plāns- balinātāji + krāsas vai frizieris.
12.04.2012 00:14 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Bija melni.... skaisti gari, biezi un spīdīgi.... lietoju maskas un serumus :)
Tagad tumši blondi....
cloo....... tava plāna vietā iesaku vienkārši izņemt krāsu ar krāsas noņēmēju, kas nesatur balinātāju un kad esi pie vēlamā rezultāta, tālāk jau krāso kā vēlies. Manā pieredzē ir brelil krāsas noņemšanas sistēma. Varu teikt tikai to labāko :)
12.04.2012 09:43 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
visu dzīvi biju blonda, tad izmēģināju pabūt melna - sākumā patika, bet jau pēc pāris mēnešiem apnika,gribēju atkal būt gaišmate un izdevās ar krāsas noņēmēju 3x un šķipsnu balināšanu un daudzkārtēju krāsošanu (ilgs process un tikai pie friziera)... :) vairs nekad melnus...
12.04.2012 09:57 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Es jau gadus vismaz 6 esmu melnmate, mati ir veselīgi un spīdīgi.
Lietoju TIGI S sērijas kopšanas produktus, pirms mazgāšanas ieziežu matos coconut oil, krāsoju vismaz reizi mēnesī vai ik pa pusotru, bet tikai saknes. Apgriežu ļoti reti.
12.04.2012 13:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits