Naudīgie komentāri

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Sveikas, sveikas! :)
Šoreiz mani ļoti interesē kā ir Jums? Vai esot attiecībās, otrā puse zina pilnīgi visus Jūsu ienākumus, vai tomēr kaut ko paturat mazā noslēpumā?
Man ļoti patīk neatkarība, tāpēc tomēr visus ienākums viņam nedeklarēju tā teikt, lai paliek tikai manai zināšanai un tēriņam. Kāpēc aizdomājos par to? Jo ļoti sakaitināja gadījums šodien, kad stāstīju draugam, ko esmu nopirkusi un viņš sāk teikt - kāpēc man jāpērk tas un tas, vai tiešām varēju to atļauties u.t.t. (Budžets mums gluži nav kopējs, respektīvi, mani pirkumi viņa maku neiedragā). Un mani tas tiešām nokaitināja, jo ciest nevaru, ka lien manā makā un skaita, ko es pērku, mana nauda - pērku kaut lidmašīnu!
Tāpēc arī ieintreresējos - kā ar Jums? Vai visu arī tā stāstāt par pirkumiem? Jo izskatās, ka man vajadzēs paklusēt nākamreiz. :)
11.04.2012 21:14 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mana ome, gudra sieviete, ir teikusi, ka virisiem vsp nevajag daudz zinat!
es klausu vinas padomaam un nesaku milotajam:''redzi! nopirku auskarinus pa 25ls, kamer tu maksa komunalos u.c ", jo zinu, ka vins velesies, lai piemetu kam klat utt, kaut es nemaz nestradaju utt.pietam pasai sevi vajag palutinat!
12.04.2012 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits