Man drīzumā jādodas pie ginekologa, un tad vēlētos aprunāties par kontracepcijas veida maiņu (kam man vajadzētu kādus piemērus vai ierosinājumus no malas). Lieta tāda, ka mani izbesījušas orālās hormonālās tabletes - sākumā tās tika izrakstītas cistiskajām olnīcām, bet tagad problēma atrisināta.
Toties, klāt ir nākuši ~14 kg, kurus pat sportojot un sabalansētāk ēdot, ne gramu nevar nomest. Vien tik, cik mēnešreižu laikā, kad tabletes netiek lietotas (bet ēst pat gribas vairāk, un izteiktāk - saldumus), nokrītos par 1 kg.
Otra lieta - libido ir zem katras kritikas! Tas nav normāli, un lai man te seksologi nestāsta, ka ar kkādām Kamasutras čakru atvēršanas pasākumiem to var dabiskā veidā risināt - pirms hormonālajām problēmu nebija!
Treškārt, cik tam var ticēt nezinu, bet nesen lasīju rakstu, ka pumpas konkrētā vietā uz sejas liecina par iekšējo orgānu saslimšanām. Nu, kopš lietoju hormonālās, nemitīgi ir sarkanas pumpiņas (bez baltiem vai melniem galiem) uz vaigiem un zoda daļas, tieši zem vaigiem. Nu skats nenormāls!
Līdz ar to - gribu mainīt veidu - bet uz ko?????? Partneris regulārs, prezervatīvi šķiet apgrūtinoši (jo pirms paša galvenā momenta jāuzvelk :D). Kā ar tām spirālēm? plāksteriem? utt?