koshlene-diez kapec ir sis forums lai padalitos un palidzetu cita citai!
tev laikam tas vis sķiet svēš.un tu man ar to noteikti neieriebsi kad nepateiksi savus"krutos" saitus.
Kādēļ uzreiz ir jāpsiho? Padalīšanās ar saitiem nebija vienīgais jautājums tavā tēmā, ja pati nepamanīji. Un acīmredzot, ieriebu gan, ja uzreiz ir jāgāž ārā sava žults.
Es negribu dalīties, jo pati diezgan daudz laika esmu ieguldījusi meklējot kvalitatīvas lietas, par labu cenu. Ne jau vienā dienā es to visu esmu atradusi! Un tā kā man patīk interesantas lietas, nevēlos, lai vēl kāds ar tādām pašām staigā. Rīga nav Ņujorka! Un man nepatīk satikt kādu ar tādām pašām drēbēm mugurā, tomēr te nav tik daudz foršu klubu, lai nesatikos.
+Ieliku šeit draudzenes bloga linku, viņai uzreiz bija 200 apmeklētāji pāris stundās. Kā tev šķiet, ja es ielikšu linku, kur var iegādāties labas drēbes, par labu naudu, apmeklētāju skaits būs mazāks?! Un tagad iedomājies 200 meitenes Rīgā, kurām ir vienādas kleitas 5dienas vakarā!
Sēdi pati internetā un rocies! Protams, vieglāk ir pajautāt jau to, ko kāds jau ir atradis un braukt virsū, ja negrib dalīties ar pilnīgi svešu cilvēku. Es jau padalījos ar vienu draudzeni un brīnumainā kārtā, viņa iegādājās 3 lietas tieši tādas pašas kā man. Vairāk nedalos, jo negribu tādu pašu situāciju.