Uz koncertu nedošos, jo šī māksliniece mani absolūti neuzrunā, bet, pat, ja dikti gribētu doties, laikam izvēlētos nopirkt kādu skaistu kleitu par biļetes cenu. :D
Tikai deļ grandiozā šova neiešu,pie tam,ka biļetes maksā 40 ls...paldies nē!un uz prātiniekiem arī neiešu,jaunās dziesmas man nepatīk,vecās jau esmu atklausījusies.labāk aizlaidīšu uz summer sound!
Vakar uzzināju jaunumus, ka Lady Gaga uzstāsies Latvijā, pirmā domā - noteikti iešu :D tiklīdz dzirdēju cenu, sāk palikt žēl naudas :D tad jau redzēs :)
Es ļoti gribētu iet, man viņa patīk, neskatoties uz visiem dīvainajiem tērpiem :-), bet pirmkārt nav ar ko iet - nevienam apkārtējam nepatīk un otrkārt, mazliet par dārgu biļete, bet domāju, ka to varētu arī pārvarēt, ja būtu ar ko iet :-D
Neiešu, jo viņas mūzika mani absolūti neinteresē. Ok, gan jau šovs būs iespaidīgs, bet tā dēļ netaisos maksāt tādu summu. Tad jau muzikālās kvalitātes ziņā, Stings un B. Adamss, kuri arī vasarā būs Latvijā, ir daudz augstākā plauktiņā.
Es arī gribētu aiziet, bet biļetes cena nav no tam pieejamākajām...
Uz viņas konci cer savākt 40 000 apmeklētāju, bet es domāju, ka noteikti nesavāks! :D