Elīna - man nešķiet, ka obligāti ir vajadzīgas lielas finanses tam visam. daudzi blogeri rok pērles second hand veikaliņos un principā ir jābūt mazliet ķērienam uz kombinēšanu, jo, ja tu nepratīsi pati kombinēt un radīt oriģinālas idejas, tad tev tā blogošana neies no rokas īsti..
es gan skaļi neatklāšu vārdus, linkus blogiem un tā, bet sekoju es dažiem, jo mode arī man ir tāda kā aizraušanās nedaudz un zinu, ka tie, kas ar to nopietni nodarbojās, apģērbu šķirās nedala, t.i. - second hand, vidēji dārgs, dārgs.. viņi prot salikt kopā second hand ar brendiem un tāpat second hands nenobālēs zīmola priekšā un zīmols neizcelsies second hand apģērba priekšā. jāmāk atrast tās pērles, protams, mājās viņas skaisti apstrādāt, lai izskatītos un būtu kvalitatīvs apģērbs un tālāk jau arī kombinēšana, kuru iepriekš minēju.
tu jau vari izcelties ar to, ka tu taisi blogu, kurā tu parādi to, kā tu veido savu stiliņu no pavisam vienkāršām lietām, ne ļoti dārgām un tā. nav vajadzīgs baigais $, šajā ziņā uzskatu, ka nauda paliek otrajā plānā, primārais ir tavas dotības, interese, oriģinalitāte. attīsti savu ideju! =)