Sveikas meitenes! Gribu padalīties ar Jums par manu problēmu, iespējams kāda no Jums to ir piedzīvojusi..bet...varbūt vienkārši dosies man padomu, kā rīkoties....
Šis stāsts par manām attiecībām ir sācies vēl gadu atpakaļ...satikāmies, kopā priecājāmies par dzīvi...iemīlējāmies...protams, pienāca arī brīdis, kad jāuzsāk būtu intīmās attiecības...It kā, likās, tas pirmais mirklis ar viņu gultā bij skaists, BET..vairāk kā orālo seksu no viņa puses es nedabūju... un tā tas turpinājās arī tālāk... Vienbrīd likās, nu jā, maybe vēl nav gatavs, vai kas tamlīdzīgs... nolemu, ir jāaprunājas... izrādījās, ka Viņam ir bail, ka kautkas nesanāks tā, kā vajag... parunājām par šo lietu...izskaidroja tā, ka tad, kad Viņam bija pirmā pieredze, Viņam nesanāca...un kopš tā laika ir tādas kā bailes....
Ok...teicu, ka dodu laiku pārdomām, par to, vai tiešām esmu viņam vajadzīga..ja tas tā ir, tad viņš izdarīs visu, lai es paliktu...gāja laiks..taču nekas nemainījās... un mēs izšķīrāmies...Jo sekss man ir ļoti svarīga lieta attiecībās....
Pagāja pus gads...viņš intensīvi sāka man zvanīt... sarunājām satikties...un tā, kopš tās tikšanās reizes jau 1,5 mēnesi esam kopā... Viņš ir ļoti man vajadzīgs, man tiešām ir labi ar viņu...bet no Viņa puses var teikt, ka viņš burtiski nēsā mani uz rokām...TOMĒR
Mēs atkal nonācām pie šīs problēmas...orālais sekss..njā...tas ir forši, man nav nekas pret...taču gribās beidzot izjust šo cilvēku...atkal kārtējā saruna par šo tēmu...un atbildod..viņš minēja tādu frāzi kā..."es baidos tevi pazaudēt, un ja nu man kas nesanāk, un ja nu tev nepatīk, un tādēļ tu mani pametīsi?!" ... mēgināju iedrošināt par to, ka mēs to darīsim kopa un mēgināsim pilnveidot viens otru... nu, tā kā šī saruna bija divas diena satpakaļ..rezultātus vēl protams neesmu sagaidījusi....
Varbūt ir vērts pajautāt "Vai sekss ir iespējams tikai pēc kāzām?"