Man ļoti patīk uzņemt ciemiņus, kas man ir tuvi, bet neesmu sajūsmā par "svešākiem" ciemiņiem. Kaut kā nepatīk svešus cilvēkus laist savā mājā.
Bet citādi, man ļoti patīk. Varu sagatavot skaistu galdu, ja paredzētas lielās vakariņas. Ja vienkārša ciemošanās, tad tikai kādas uzkodas. Man patīk, ja cilvēki pie manis var justies ērti un mājīgi. Tuvinieki paši var mierīgi rosīties, neprasot atļauju par visu. Nekad arī neesmu gatavojusi kaut kādas viesu "iesildīšanas" vai ko tādu, jo mēs abi ar draugu neesam tādu aktiviāšu cienītāji. Patīk tāda brīva atmosfēra. Tāpēc mājās uzņemt viesus ir patīkami, jo kur gan citur var justies vel ērtāk, kā savās mājās :) Vienīgi- nepatīk, ja viesi uzturās manās privātajās telpās, t.i. guļamistabā utt.
Arī lielākas ballītes cenšos pie sevis nerīkot- tad man nepatīk tas skaļums un uztraukums par kaimiņiem, manām lietām un viesiem. Tad es jūtos pārāk atbildīga par visu un neizbaudu pasākumu līdz galam. Uz lielākā ballītēm labāk eju ciemos, lai kāds cits par to uztraucas. :D
Par spring.love gadījumu- es Tavā vietā laikam saliktu visu ēdamo un dzeramo (kafijas kannu, uzkodas utt.) uz galda, lai man nav nekur jāstaigā un jāuztraucas- viss lai ir uz vietas. Un tad lai visi tik ēd. Padzers kafiju un varēs braukt mājās. :D