Zinu, ka ir viegli pateikt-šķiries... pati esmu devusi vairākkārt padomus... bet laikam jau cilvēkam pašam pie tā jānonāk... ir ļoti sāpīgi... kad ir ļoti spēcīgas jūtas un daudz kas kopīgs un kad esi jau sācis jaunu dzīvi šeit ārzemēs...bet ko gan es varēju gaidīt? cilvēki diemžēl nemainās. Reāli jau apzinos, ka tas viss reiz beigsies... bet nevaru laikam to pieņemt, es nezinu kā tam tikšu pāri... esmu šeit viena un nav man neviena tuvā, kam uzticēties, un arī LV man īsti nav kur atgriezties, uz ielas jau nepaliktu, bet arī šeit es nevēlos palikt, kur palikšu tiešā nozīmē bez atbalsta. es tiešām gribēju laimīgu ģimeni, es tiešām domāju, ka mums viss izdosies, bet jūtos vīlusies pati sevī, jo nav vairs nekā... man ir jau 25 gadi un jūtos tik tukša, pametu visu lai būtu līdzās, lai beidzot veidot ģimeni, bet laikam jau vienkārši nav lemts. Es biju tik stipra visu šo laiku, ticēju, kam labākam, un tik daudzas reizes sakodu zobus, jo domāju, ka tas nav nekas, kad tas ir normāli, kad cilvēki tā atpūšās... tikai cik ilgi var paciest sava mīļotā cilvēka neadekvāto uzvedību? kad tev jāiet no rīta uz darbu, bet cīnies 2h ar viņu, lai noliktu gulēt un tad izplūstu pusnakti asaru jūrā, smēķējot vienu pēc otras cigareti. ja godīgi, es neesmu redzējusi ideālas attiecības, tikai lasījusi par tām... bet kā jau visas sievietes, sapņoju par tām vienmēr un cerēju, ka tādas man būs... es šaubos, ka man kādreiz būs līdzās harmoniju cilvēks... un no tā es baidos viss vairāk, būt nepiepildīta attiecībās...