mīlu precētu...

Reitings 215
Reģ: 29.01.2009
Lūdzu palīdziet ar padomu, esmu izmisumā, nezinu ko darīt :( Man ir puisis, dzīvojam kopā jau astoto gadu... Apmēram gadus divus atpakaļ man sāka iepatikties mana puiša tēva brālis X, kurš ir vecāks par mani 18 gadus, viņam ir ģimene (sieva, bērni, mazbērni), pusgadu atpakaļ kopīgos ģimenes svētkos, dejojot ar X, pačukstēju, ka viņš man patīk (biju iedzērusi un atļāvos), viņš man atbildēja ar to pašu, teica, lai piezvanu viņam kādreiz... Pēc pāris dienām piezvanīju, sākām sarakstīties, līdz beidzot satikāmies.... šī pusgada laikā esam satikušies (divatā, bez ģimenes) reizes 6 un esmu viņā iemīlējusies ļoti... šodien viņš sievai atzinās, ka mīl citu un grib, lai arī es savam puisim atzīstos, jo vēlas būt kopā ar mani... ko darīt? Jūtos slikti, tikai tagad saprotot, ka esmu izjaukusi ģimeni, esmu pēdējā suka! Muļķe, neaizdomājos, ka viss aizies tik tālu ;( nevēlos viņu zaudēt un nevēlos, lai viņš zaudē ģimeni... un kas būs kad par to visu uzzinās ģimene? viņš tomēr ir mana puiša tēva brālis! Ko darīt???
08.04.2012 22:58 |

Reitings 1531
Pievienojos chanely, turklāt, cik daudzas karsti mīlošās un mīlētās mīļākās ir tapušas par šo vīriešu sievām?
Baigi maz tādus gadījumus zinu, nedomāju, ka te būtu cits variants, jo kā jau teicu- mīļāko attiecībās neiezogas ikdiena. Un arī dārgā diskusijas autore ikdienā nav tāda kā kopā ar savu X (un otrādāk). Viņam ir viegli kā ar mīļāko, bet vai kā ar mīļoto sievieti?
NEVAJAG AIZMIRST, KA MĪĻĀKĀ NAV MĪĻOTĀ!
Jo vīrietis katru vakaru atgriezās mājās arī pēc tikšanās ar viņu un samīļoja savu sievu, gulēja viņai blakus naktī apķēris utt. Un, ja viņš saka, ka tā nav, tad nu es gan neticētu ;)
09.04.2012 11:07 |

Reitings 1531
Un netici tam, ka tu esi vienīgā un izredzētā, kuras dēļ pametīs sievu! Pfff. Ja vīrietis aizies no sievas, tad brīdī, kad nebūs mīļākās. Un ja tad aiziet, tad aiziešana ir īsta un tāpēc, ka ģimenē ir problēmas, nevis tāpēc, ka rōzā brilles un jauna mamzele ;)
09.04.2012 11:10 |

Reitings 117
Reģ: 24.09.2011
es arī domāju tā pat kā te viena meitene rakstīja, ka šitas viss ir tikai pusaudžu izgājieni! Tiešām! Visas Tavas atbildes ir vienāda satura, katru reizi viens un tas pats teksts - mīlu, bet palaidīšu vaļā! Šķiet ka Tu izdzīvo kādu redzētu filmu.
Mans ieteikums, apdomā visu skaidru prātu, bez taureņiem vēderā! Tev visa dzīve priekšā, dari tā kā saka meitenes, tu būsi laimīgaka ejot prom no abiem.
09.04.2012 11:12 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pievienojos tām, kas piekrīt chanely viedoklim. :)

Vēl jāpiebilst, ka es personīgi esmu redzējusi jau neskaitāmus tādus gadījumus, kad pieauguši vīrieši vecumā no 35-50 aiziet no sievām, kur jau ir izveidojusies ģimene pie jaunākām vai ne tik jaunākām, pirms tam čakarējot galvu sievai un tai, pie kuras aiziet. Nekad šīs attiecības nav ilgstošas, kādos 70% gadījumu vispār atskrien atpakaļ pie sievas, kad izrādās, ka mīļākā nemaz nav tik perfekta un arī mēdz būt tikpat "garlaicīga" kā sieva.
Šķiet, ka tas ir tāds vīriešu tips, jo ja viņam ar sievu ir tik slikti, tad kādēļ vajag mīļāko lai ietu prom? Šķiries, dzīvo viens un tad meklē sev citas attiecības.
Es nesaku, ka šis gadījums ir tāds, es tikai paskaidroju, kādēļ man acumirklī ir skeptiska attieksme pret attiecībām, kas tiek būvētas uz šādiem meliem.
09.04.2012 11:13 |

Reitings 5119
Cilveki vispar musdienas ir tik bezatbildigi. Saprastu vel, ja tiesam muza mila. Bet seit nekas tads neizskatas, kadel tad vispar bija jasak bojat visiem dzives kkadu mirkla iegribu del.

Nu labi, pietiek moralizet, padoms - neieteiktu neko veidot un vispar parstat kontakteties ar visu so gimeni. Nesapini vel vairak savu puisi.
Un "laimigas attiecibas" es nu isti neiztelojos sada gadijuma ar virieti, kurs ieguts saada veida.
09.04.2012 12:23 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tas teiciens "uz citu nelaimes savu laimi neuzcelsi", ir patiess un vēl pietam ļoti.. kā tev patiktu, ja būtu nodzīvojusi ar vīru gadus 20 , sagaidījuši mazbērnus un te pēkšņi uzrodas kāda meitene kurai viņš iepatīkas un sagrib viņu sev? tiem cilvēkiem tacu visa dzīve ir kopīga, kā tu domā , kas tad tai sievai cits atliek kā piedot šo izgājienu. diezvai no viņa puses pret tevi ir mīlestība, aizraušanās varbūt..
09.04.2012 12:32 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Nu kaa var ko shaadu saukt par miilestiibu??? Jaunam skukjim nav nekaada baigaa maaksla veci nocopeet....
09.04.2012 13:06 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Man paliek slikti, iedomājoties, kā lielākā daļa no jums satusē ar veciem krapāniem. Pieļauju, jūs esat baigās krokodīlenes, ja tādi vien uzķeras, un nevajag dirst, ka dzīves pieredze lielāka utt.
09.04.2012 13:11 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Labāk esmu moralizētāja,nekā bez morāles un principiem.
Man nav skaidrs,ko tad tu vispār gribēji no viņa,ja tev tikai tagad pieleca,ko tu dari un esi izdarījusi?Paflirtēt un viss?Parakstīties ar sms un viss?Paseksot un viss?Vai tad jau no paša sākuma nesaprati,ka tas var šādi beigties?
Katrs mācās no savām kļūdām.Tu būsi saņēmusi labu mācību.Piekritīšu visām,kas rakstīja,ka labāk iet prom no abiem.
09.04.2012 13:15 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Es vispaar sevi nevaru iedomaaties blakus teeva vecuma viirietim.
09.04.2012 13:17 |

Reitings 169
Reģ: 26.08.2010
Nu nezinu, varam jau visādi spriedelēt- būs nākotne šīm attiecībām vai nebūs.
No pieredzes varu teikt , ka zinu tikai vienu konkrētu gadījumu no 10, kad šāda veida attiecības izdodas un visi pēc tam laimīgi.
Domāju, ka vienīgā reālā iespēja, ja tiešām gribi būt ar viņu kopā ir došanās tālu prom no šīs ģimenes un sākt jaunu dzīvi citā vidē, ar citiem cilvēkiem, nekādu citu risinājumu es neredzu..
Nu ok, otrs variants, kā jau meitenes teica, ir pamest abus "džekus" un meklēt ko jaunu..
09.04.2012 14:01 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Ehh ka pēc pāris gadiem tavs vīrs nāks mājās un teiks, ka samīlējies tuklā tīnenē, un tad tu atcerēsies šo atgadījumu:)
09.04.2012 14:03 |

Reitings 192
Reģ: 17.11.2010
Nelasīju iepriekšējos komentārus, uzreiz pateikšu kā sajutos izlasot tevis rakstīto - briesmīgi sagribējās tev iesist.
Turpmāk dzīvē iesaku kaut dažreiz izmantot smadzenes.
09.04.2012 14:26 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
nu neko..jāsaka,ka ir arī visā šajā savs pluss....nebūs jāiepazīstas ar otrās puses radiem atkal,jo tie jau būs zināmi.:D
bet reāli - nekā laba tur nebūs,jo radi tevi nekad nepieņems,jo būsi izjaukusi ģimeni.
domāju,ka tu ar šo te būsi tikai izjaukusi ģimeni un sāpinājusi savu puisi...ar galvu vajag domāt par reibuma stāvoklī...
tā stulbi sanāk,ne?:D
09.04.2012 15:13 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kā jūs tos večus izlaižat un vēl samīlaties tādos.. ne pēc kāda zelta gabaliņa neizklausās.. var darīties kā gribas, kāda vienmēr gaidīs, piedos, uzņems, mīlēs, mirs nost, šams vēl zinies gadu izvēlēsies labāko vistu pagalmā, pajokos... atļausies sadusmoties... fui nu.
09.04.2012 15:19 |

Reitings 501
Reģ: 21.01.2012
Nu jaaaa , tu esi riktiga suka :D
Izjauci ģimeni, bet attapies tikaij tagat, un piekrītu, ja jau mīli to veci, tad kāpēc tu esi kopa ar to puisi ?
Negribētu būt tavā vietā, kad viņa sieva un viņa bērni uzzinās kura ir tā maita, kas izpostīja viņu ģimeni! :D
09.04.2012 15:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nedomaju ,ka esi izjaukusi gimeni!Vins jau pats arii ieinteresejas par tevi!Sarezgiita situaacija ,jo visi savaa starpaa paziistami...buus tada runaasana par to visu - visu laiku!Laikam labaakais buutu aiziet no abiem,jo pirmais viirietis nav tev sirdii vairs , otru iisti tomeer nevar dabuut ...!
09.04.2012 17:39 |

10 gadi
Reitings 1288
Ja man būtu tāda situācija, es pasūtītu viņus abus un aizbrauktu tālēs zilajās, lai sevi sakārtotu, protams, ja līdzekļi ļauj.
09.04.2012 18:01 |

Reitings 1852
Autorei- tas, ko Tu jūti, nav nekāda mīlestība.(Ja jau tik viegli esi spējīga atteikties no "mīļotā") par visa šī sekām vajadzēja domāt PIRMS Tu izjauci laulību nevis tagad, kad ļaunums izdarīts.

Par veci- kā teikt, ja ir gājējs, tad ies. Ja nebūtu autore, noteikti būtu kāda cita.

Vienīgais, kura man žēl šai situācijā, ir autores puisis. :(

Ieteikums- pazūdi no abu vīriešu un vispār šo ģimeņu dzīves, nekā laba Tev tur vairs nebūs!
09.04.2012 18:08 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es ta ari nesapratu ko tu isti gribi?
vinu gribi, vai tagad , ka vns ir gatavs visu pamest, tev vairs nav vajadzigs, jo peksni atcerejies, ka vinam ir berni???tatad patika tikai tas tiksaas, kaisle, dzirkstelite??

p.s jebkura gadijuma runa skaidru valodu.
09.04.2012 20:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits