Lūdzu palīdziet ar padomu, esmu izmisumā, nezinu ko darīt :( Man ir puisis, dzīvojam kopā jau astoto gadu... Apmēram gadus divus atpakaļ man sāka iepatikties mana puiša tēva brālis X, kurš ir vecāks par mani 18 gadus, viņam ir ģimene (sieva, bērni, mazbērni), pusgadu atpakaļ kopīgos ģimenes svētkos, dejojot ar X, pačukstēju, ka viņš man patīk (biju iedzērusi un atļāvos), viņš man atbildēja ar to pašu, teica, lai piezvanu viņam kādreiz... Pēc pāris dienām piezvanīju, sākām sarakstīties, līdz beidzot satikāmies.... šī pusgada laikā esam satikušies (divatā, bez ģimenes) reizes 6 un esmu viņā iemīlējusies ļoti... šodien viņš sievai atzinās, ka mīl citu un grib, lai arī es savam puisim atzīstos, jo vēlas būt kopā ar mani... ko darīt? Jūtos slikti, tikai tagad saprotot, ka esmu izjaukusi ģimeni, esmu pēdējā suka! Muļķe, neaizdomājos, ka viss aizies tik tālu ;( nevēlos viņu zaudēt un nevēlos, lai viņš zaudē ģimeni... un kas būs kad par to visu uzzinās ģimene? viņš tomēr ir mana puiša tēva brālis! Ko darīt???