Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iekšējais haoss

Reitings 3
Reģ: 29.01.2009
Sveiciens I Lieldienās!
Pat nezinu ar ko sākt..jūtos nožēlojami, jo jāčīkst..bet savādāk vairs nevaru!
Komplekts-studiju noslegums, darbs!Visās jomās it kā DAUDZ MAZ kartība, bet nekādi nevaru saņēmties un iesākt, lai nobeigtu, to sasodīto studiju noslēguma darbu, palicis tikai 1mēnesis, bet man ieslēdzies "pofigs" cenšos, kaut ko ķibinu un nesanāk, esmu sākusi rīt..vistiešākajā nozīmē!2 mēnēsu laikā svars klāt par 5 kg. Elle kurā sevi ievedu, nemitīgi šaustu sevi un turpinu neko nedarīt..sāku justies neerti savā ķermenī un šķiet arī nespēju vairs neko..sāku noliegt visu un neko nevaru sev padarīt. Man negribas padomus, bet sarunu..kopīgu varbūt kaut ko..varbūt ir risinajumi?kas tas vispār ir?Stress..slinkums..powers..lēnā garā sāku sevi nepazĪT un man ir bail! Arīdarbā sķiet, ka man maksā par maz, noslogo par daudz..tādēļ cieš kvalitāte un rodas bardaks..bet es tā nevaru..
Viss kļūst par haosu, bardaku un nevīžību un nu jau es pati arī..
Draudzenēm, draugam , mammai esmu teikusi- atbilde viena- Tev tas jaizdara, ar Tevi viss kārtībā, būs labi utt! Bet man tas neder, jo patiesšām jūtos "sū.." .. cenšos iet ārā, komunicēt aR cilvēkiem smaidot..jātēlo ka ir labi..bet nav..
08.04.2012 21:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!