tūlīt beigsies mans maybelline sper stay 24 hrs tonālais.
īsumā , plusi un mīnusi.
+ ja lieto, tad konsīleri švaki vai vajadzēs, jo viņš perfekti izlīdzina sejas toni un perfekti arī maskē
+ man ir kombinēta sejas āda T zona ir taukaina, tikai deguna āda ir pasausa nedaudz, tonālais deguna ādu mitrināja , bet tur, kur izteikti taukojās āda, nebija tā, ka spīdētu pēc pāris h
+ tiešām laba noturība, man turējās labi praktiski visu dienu
+ tiešām maz viņu vajag
- toņi ir ļoti mākslīgi, man paķērās īpaši izteikti mākslīgs, veikala gaismā likās, ka perfekti der, bet mājās - ārprāts, bet kaut ka man sanāca skaisti ar savu ādu sakombinēt, otro reizi gan nepirktu
- nav oil free, ja nemaldos, ādu izlīdzināja, bet vienīgais, šķita, ka pumpiņas vairāk pēc viņa sametās, laikam sastāvs nav tas labākais
tā nu bez konsīlera iztiku. un šobrīd arī neplānoju iegādāties. atceros, ka tiklīdz tādus tonālos sāku smērēt, pirmais bija dzintara tonālais un draudzenes nāca klāt, prasīja, kas tad tas par tonālo, baigais brīnumlīdzeklis.. man āda esot izskatījusies vienkārši perfekti! piekritīšu tādā ziņā, ka toņi tiešām tiem dzintara tonālajiem ir labi, izskatās tādi dabiski.. un viņu lietojot arī nekāds pumpiņas man nemetās, kuras savukārt, man ir tagad..
tonālo vispār kā tādu jau tagad neesmu kādu mēnesi likusi, to super stay nelieku, jo pēdējā laikā nav kaut kā komfortabli, šķiet, ka maska uzlikta kaut kāda.. tam dzintaram viņš ir vieglāks, to varbūt biežāk likšu, bet tā, cenšos tiešām no tādiem izvairīties.